Roest Crollius De Jong Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Razia

Score

De begeleiding, advies & meelevendheid is zeer aanwezig, makkelijk bereikbaar qua telefonische contact.

10,0

Wim

Score

Mijn advocaat heeft mij gedurende het proces goed geholpen en de zaak die tegen mij gespannen was is heel goed uitgepakt voor mij.

10,0

Patries

Score

We konden snel terecht met onze vraag. De uitleg was helder. Transparante kosten zonder onverwachte bedragen. Deskundig advies gekregen wat netjes stond uitgewerkt in een document. Prettige omgang met de juriste. Erg tevreden.

10,0

Rik en Femke

Score

We hebben al een tijd ervaring met Roest Crollius de Jong en zijn heel erg tevreden. Ze doen hun Werk zoals het hoort! We weten wat we aan ze hebben en kunnen altijd vertrouwen op hun expertise en professionaliteit.

10,0

Nel

Score

Goed ontvangen goede service leuke mensen

10,0

Linda

Score

Wij worden altijd goed en snel geholpen. En er word goed naar je geluisterd.

10,0

M.

Score

De samenwerking met Bregje heb ik als heel fijn ervaren. Ze is erg betrokken en denkt mee maar blijft zakelijk en eerlijk. Is goed bereikbaar, laat er geen gras over groeien en is ook geduldig. Zeer nette prijs kwaliteit verhouding!

10,0

Spelt

Score

Het was fijn om mevrouw van Elk als advocaat te hebben. Ze is duidelijk en geeft je vertrouwen. Wanneer weer nodig zeker weten weer mevrouw van Elk.

10,0

Malika

Score

Via mijn maatschappelijk werkster ben ik doorverwezen naar Roest Crollius de Jong Advocaten. Mijn advocate staat mij uitstekend bij in een zeer moeilijke echtscheiding. Zij komt goed voor mijn belangen op en is zeer professioneel. Als ik haar een email stuur en haar advies nodig heb, dan emailt zij mij direct en is altijd beschikbaar. Ik ben zeer tevreden over haar. Uitstekend kantoor.

10,0

Marijke Gielen

Score

Ik heb super veel steun ervaren in mijn zaken. Niet alleen in winst vd uitspraken maar ook het advies van bv van hoe ik moest handelen ( ook in de rechtzaal) . Zal daar de rest vm leven profeit van hebben. Ben zeer tevreden en zou zeker weer voor jullie kiezen mocht dat nodig zijn.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11