Roest Crollius De Jong Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Cora

Score

super goed bijgestaan door deze advocatenkantoor ze zijn er echt voor jou.

10,0

M

Score

Mr de Jong en de secretaresse zijn erg goed bereikbaar. Fijne gesprekken met betrokkenheid en begrip helpen mee aan het fijne gevoel dat ik na heb gehouden na de gesprekken. De adviezen waren rechtvaardig waar ik ├ęcht wat mee kon. Bedankt!

8,0

Roger

Score

Ik kon snel terecht, dienstverlening was goed. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zaak en ben uiteindelijk tevreden met de uitkomst.

7,0

Sjon

Score

Prima geholpen. In mijn geval vind ik het jammer dat de boete van 25k indien niet op tijd wordt voldaan aan de betalingsvoorwaarde van de schikking niet goed behartigd en onderkent door mijn advocaat. Graag had ik gezien dat mijn advocaat dit beduidend lager had onderhandeld. En het antwoord op BKR registratie is onbeantwoord en niet goed in schikking benoemd. In slechtste geval kan ik hierdoor geen aanvullende financiering krijgen en heb ik dus een probleem met bovenstaande 25k boete.

10,0

Dennis

Score

Goed advies en betrokkenheid, duidelijke communicatie.

8,0

Marieke

Score

Wij zijn erg goed geholpen met een duidelijke uitleg over onze zaak en wat de moeijkheden daarin waren. Er werd erg goed meegedacht waardoor we voor beide partijen een goeie uitkomst kregen. Vriendelijk te woord gestaan en een hele snelle manier van handelen. Top!

8,0

Jordy

Score

Helemaal goed. Wel veel moeten pingpongen met emails, wat tot extra kosten heeft geleid die ik niet had voorzien.

10,0

Jeanet

Score

Vanaf het eerste telefoongesprek met mevrouw Joni van Elk over de misstanden in de aanvraag Wajong voor onze zoon bij het UWV heeft zij met ons meegedacht op een goede zakelijke, maar ook menselijke manier. Daardoor hebben wij vanaf het begin ons gehoord en begrepen gevoeld, wat erg belangrijk is, om niet te vervallen in teveel emoties bij een dergelijke zaak. Door goed naar ons te luisteren en de juiste vragen te stellen, heeft zij een gedegen bezwaarschrift ingediend en vervolgens de problematiek zeer correct verwoord tijdens een hoorzitting met als gevolg na enige wachttijd een positief resultaat.

10,0

Heleen

Score

Ik (wij) hebben de samenwerking als prettig ervaren. Van iedere stap werden we op de hoogte gehouden, dit werd in duidelijke termen verwoord. Het ging snel en effici├źnt. Wij zijn heel erg tevreden!!

9,0

Gerard

Score

Ik heb de dienstverlening ervaren als zeer prettig, ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn zaak, er werd zeer goed en snel gereageerd naar de wederpartij, de weerleggingen waren correct juridisch opgesteld. En de zaak is voor mij op een voor mij juiste manier geschikt. kort om zeer goed.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11