Roest Crollius De Jong Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ronald

Score

Goed communicatie, goede uitleg,

10,0

Leon

Score

Zeer prettige en fijne samenwerking gehad, wat voor mij heeft geresulteerd in het gewenste doel.

8,0

Wouter

Score

Zoals hierboven aangegeven, alles geprobeerd om netjes te zijn en in het balang van het kind! Ondanks ik het er niet altijd mee eens was heeft Bregje me wel altijd bewust gemaakt dat het in het balang van onze zoon was! En daar ben ik er erg dankbaar voor! Super bedankt voor je hulp en steun het afgelopen jaar!!!

10,0

Beata

Score

Al jaren staat mr. De Jong mij bij in de zaken rondom mijn echtscheiding. Ik ben heel blij met mr. De Jong! Wanneer het weer eens uit de hand dreigt te lopen met mijn ex, is meneer De Jong mijn ogen en mijn verstand, want zelf heb ik wel eens de neiging om in emoties verzeild te raken en dingen niet meer helder te kunnen zien. Meneer De Jong ziet het wel altijd helder. Wat ik ook heel knap vind aan mr. De Jong is dat hij over veel mensenkennis beschikt... Zo doorziet hij mijn ex vlekkeloos terwijl andere advocaten de neiging hadden om te ver in de smoesjes en verzinsels van mijn ex mee te gaan.

10,0

Elise

Score

Vanaf het eerste moment, voel ik dat mijn zaak serieus wordt opgepakt. De benadering is persoonlijk en betrokken, je wordt niet gezien als een zaaknummer.

10,0

Gabriƫlle

Score

Zeer goede en duidelijke hulp bij mijn zaak. Snelle en plezierige afwikkeling. De afspraken die werden gemaakt kon je van op aan. Ik ben blij dat ik advocaat Mr. Mw. J. van Elk heb gevraagd.

10,0

Simin

Score

Het was een prettige ervaring. Goede communicatie en een lieve advocaat. Alles werd me duidelijk vertelt en ik werd goed op de hoogte gesteld.

10,0

Jeroen van der V

Score

Ik ben zeer plezierig geholpen met mijn zaak. Daarnaast was de persoonlijke betrokkenheid ook erg prettig.

10,0

Imca

Score

Ik heb de dienstverlening van de heer L. de Jong als buitengewoon prettig en professioneel ervaren. Ook het secretariaat is vriendelijk en correct.

10,0

Bart

Score

Uitstekend.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11