Munneke Lourens Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Aukje

Score

Altijd een luisterend oor tijdens het hele proces. En natuurlijk een deskundige afhandeling van de schade. Vooral het persoonlijk contact en betrokkenheid van de advocaat heb ik als zeer prettig en steunend ervaren. In een wereld die op z'n kop staat is het fijn om iemand naast je te hebben staan en dat doet Monique.

9,0

Roy

Score

Na mijn auto-ongeluk kwam ik bij Munneke lourens advocaten terecht en dat is een succes geworden. Ik voelde mij erg goed gehoord en mijn indruk was dat zij echt met mij mee leefden. Na afloop was ik zeer tevreden met het verloop van de zaak en raad ik ieder aan om bij Munneke Lourens Advocaten een advocaat in dienst te nemen.

9,0

Nancy

Score

Begripvol, regelmatig contact en weten hoe te handelen

9,0

Danique Alida

Score

Vanaf het begin af aan heel betrokken geweest zowel in de zaak als in mij als persoon. De communicatie altijd als zeer prettig ervaren en altijd mijn kijk op bepaalden dingen kunnen delen waardoor er goed overlegd kon worden over de mogelijkheden waardoor ik het idee kreeg dat ik ook echt iets te zeggen had in mijn eigen zaak

8,0

rudy degens

Score

goede berichten & advies gekregen

10,0

E.M Aberkane

Score

Van begin tot einde altijd goed bijgestaan. Er werd met regelmaat met ons gesproken over updates vanuit zowel onze kant als de kant van de verzekering. Al om al top service!

10,0

Patrick

Score

Goed advies, zelf was ik niet op het idee gekomen.

10,0

Magg

Score

Het contact verliep vanaf de start goed. Zowel met de telefoniste als met de advocaat. Erg vriendelijk, duidelijk, geduldig, informatief en zeer professioneel.

10,0

Dorinthe den Uil

Score

Munneke Lourens advocaten heeft me bijzonder goed geholpen. Ze hebben een enorme betrokkenheid getoond en ze gooien niet zo maar de handdoek in de ring.

10,0

Abid

Score

Ik heb een positieve service ervaren. Periodieke updates en goed advies. Het positieve is ook dat er persoonlijke aandacht wordt gegeven en je het niet het gevoel bent dat je alleen een zaak bent. Bijzonder veel dank voor al jullie werkzaamheden.

1 2 3 4 5