Munneke Lourens Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Eric

Score

Snelle, duidelijke en menselijke antwoorden. Ze nemen de tijd voor je , zijn zeer begaan. Een goed advocaten kantoor die alles voor de ‘klant’ doet ,over heeft en waar je je snel, ondanks de ellende waarom je daar zit, ‘ thuis ‘ voelt. Kortom een goede keus!

9,0

Nel

Score

Mw van Venrooij heeft zich hevig verzet tegen de lakse en arrogante houding van de tegen partij. Ze heeft ons altijd goed op de hoogte gehouden over de laatste ontwikkelingen en waar nodig druk gezet! Wij zijn heel tevreden en dankbaar met het resultaat. Mw. van Venrooij heeft zich goed verplaatst in de rol van het slachtoffer en haar heel vriendelijk bijgestaan.

10,0

Sureska

Score

alles werd voor me geregeld door mijn advocaat

9,0

Kees

Score

Persoonlijk, integer en goede vertegenwoordiging van belang.

7,0

phil

Score

voldoende

8,0

Diana

Score

Mijn ervaring met Advocaat Iris Hilhorst is erg prettig. Ik voelde me erg gesteund door haar en ze doet haar uiterste best voor je. Als ik ooit weer een letselschade advocaat nodig zal hebben zal ik geen seconde twijfels hebben om haar te bellen.

10,0

Jacobus Verlinde

Score

Volledig zijn al mijn zorgen m.b.t. aansprakelijkheid uit handen genomen, met succes!

9,0

Jan

Score

Na een goed intakegesprek de zaak beetgepakt en alles netjes voorgelegd en overzichtelijk weergegeven Geen loze woorden en alles keurig afgewerkt

10,0

Ruth Nienoord

Score

Zeer betrokken en gedreven juriste, die mijn zaak heeft behartigd.

10,0

Edward

Score

Hey beste Iris, Jij heb je best gedaan en de zaak afgerond. En ik ben nu in strijd met mezelf, Om weer normaal te worden. Excuses voor het laat invullen van deze anquete Met vriendelijke groet, Edward Bukowski

1 2 3 4 5