Munneke Lourens Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Wilma de Blanken

Score

Vakkundige mensen die je echt helpen. Mensen met gevoel en visie maar ook luisterend naar de klant je wordt echt goed geholpen en netjes behandeld. Open eerlijk en oprecht. Ik ben heel tevreden

10,0

Eric

Score

Buiten de goede adviezen hele betrokken en vriendelijke mensen. Zeker een aanbeveling om met dit kantoor in zee te gaan !

10,0

Bart

Score

Met een werkgever die na het bedrijfsongeval (brandwonden) toch nog wat extra druk op mij uitoefende om aansprakelijkstelling in te trekken. Was de deskundigheid en begeleiding vanuit Munneke Lourens zeer waarden vol.

10,0

Gerard

Score

Dit is de tweede keer dat mw. mr. I.E. Hilhorst mijn belangen heeft behartigd. Evenals de eerste keer is het probleem met voortvarendheid aangepakt. De gehele procesgang is onder heldere afspraken, voorlichting, advies en met betrokkenheid tot mijn volle tevredenheid tot een einde gebracht.

10,0

Zineb

Score

Het contact verliep goed en waardeerde dat er begrip naar mij toe was.

10,0

Abdelhakim

Score

Ben zeer professioneel en eerlijk bijgestaan door Munneke Lourens Advocaten in een letselschadezaak. Zeer tevreden met de uiteindelijke uitkomst van de zaak. Iris Hilhorst heeft me goed geholpen met mijn letsel schade. Heel erg betrokken en behulpzaam. Bedankt.

10,0

Maarten

Score

Na mijn zware auto ongeluk werd ik erop gewezen dat het belangrijk is om een letselschade advocaat in te schakelen. Ik heb toen contact opgenomen en Iris is langs geweest en heeft mijn gezin en mij ontmoet. Ze heeft zich ingeleefd hoe het is als je niks meer kan met 4 kinderen om je heen. Wat de belasting is geweest voor mijn vrouw. Kortom iemand die begrip had voor de emotie. Iris heeft mij compleet ontzorgt en van a tot z alles keurig afgehandeld. Altijd in overleg met een gemeend advies erbij.

10,0

Sureska

Score

Heel goed

10,0

linda

Score

nou had een ongeluk gehad en daarbij ben ik goed geholpen erg geduldig ook!

10,0

Yara

Score

Ik ben goed geholpen!!!!!!

1 2 3 4 5