Trovatello Verstappen Advocatuur en Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Saskia

Score

Professionele en vriendelijke begeleiding alles stap voor stap doorgelopen zodat het overzichtelijk bleef.

8,0

Naomi Looijen

Score

Prima samenwerking gehad.

10,0

DHJJ

Score

Peter is een advocaat als geen ander, hij is zeer actief betrokken bij de zaak die hem word voorgelegd en zal alles op alles zetten om te doen waar je hem hulp voor hebt gevraagd. Ik kan hem iedereen aanbevelen en zal me persoonlijk weer tot hem wenden mocht er een situatie zijn waarbij ik zijn hulp nodig heb. Heel erg bedankt!! Mvg Danny de Louw

10,0

Hannie Van Schijndel

Score

Een zeer deskundig advocaat die mijn echtscheidingszaak van 18 maanden behartigde, en alles tot in de kleinste details heeft uitgezocht en daarna tot een perfect positief einde heeft weten te brengen. Chapeau meneer Verstappen !!!

7,0

Ellen

Score

De aanleiding van ons verzoek was in familiekring op erfrecht-gebied een keuze waar wij, zeker toen we enkele gesprekken hadden gehad met Trovatello Verstappen Advocatuur, geen spijt van hebben gehad. We kregen bevestigd wat ook wij al dachten/vonden en kregen hulp bij het opzetten van een betoog. Trovatello Verstappen heeft ons doen inzien dat procederen een familieband bijna zeker voorgoed zou kapotmaken, wat wij ter harte hebben genomen.

10,0

Linda Deckers

Score

De stap om een advocaat te benaderen was voor mij erg groot! Maar heb er geen seconde spijt van gehad!! Ik ben enorm geholpen, voelde me gesteund, kon alles met een gerust hart achterlaten bij Peter. Hij heeft mij ook echt gezien als mens, dus niet alleen de zakelijke kant, maar mij ook ondersteund in de stress die ik had rondom deze kwestie.

10,0

Martyna Borkowicz Bergiel

Score

Ik raad Trovatello Advocaat zeker aan. Een oprechte betrokkenheid, hoge deskundigheid en altijd het juiste advies. Vriendelijke en vooral behulpzame advocat. Heel fijn te weten dat ik bij haar terecht kan ten alle tijden voor hulp of vraagstukken. Ik beveel haar dan ook zeer aan. Dank je wel!

10,0

Marielle

Score

Concetta heeft mij op zeer prettige wijzen ondersteund in een vervelend proces rondom scheiding/kinderen. Ze is direct, duidelijk, oprecht, empathisch, en een prettig mens om door ondersteund te worden.

9,0

Laurens

Score

In eerste instantie wilde ik geen advocaat, echter zakelijk gezien was dit wel beter. Gekozen voor Peter Verstappen omdat die mij direct een goed gevoel gaf. Op de momenten dat ik er al te snel een streep onder wilde zetten geeft Peter je advies waardoor je alsnog even goed over de materie nadenkt. Hij geeft je nooit expliciet aan dat het goedkomt, maar door zijn manier van werken geeft hij wel het vertrouwen dat je op dat moment nodig hebt. Veel gaat in een periode van scheiden langs je af, bij mij in ieder geval. Op die momenten weet Peter Verstappen je weer tot focussen te krijgen. Al met al ben ik enorm blij dat ik Trovatello-Verstappen in de arm heb genomen om mij zakelijk door een klote tijd te manoeuvreren. Bedankt!

8,0

Maikel

Score

Heel vriendelijk maar vooral heel duidelijk geen mooie praatjes maar gewoonweg dit kan ik doen op deze mannier

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10