Trovatello Verstappen Advocatuur en Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Renate

Score

Het heeft me enkele jaren van twijfelen gekost voordat ik een advocaat in durfde te schakelen bij mijn zaak van kinderalimentatie. Inmiddels is mijn zaak afgerond en kijk ik met zeer veel enthousiasme en dankbaarheid terug op de hulp die Dhr. Verstappen mij heeft geboden. Dhr. Verstappen is een zeer professioneel advocaat en is goed op de hoogte van de huidige regels mbt de kinderalimentatie. Hij heeft zich zeer goed verdiept in de casus, en heeft bekeken wat hierin mogelijk was. Bij enige twijfel wist dhr. Verstappen ook direct advies in te winnen, wat goed zijn inzet en betrokkenheid liet weerzien. Ook het stukje communicatie en tussentijds contact verliep zeer goed. Ik ben zeer tevreden.

10,0

Anoniem

Score

Ik heb een zeer fijn en positieve ervaring met de heer Verstappen. De heer Verstappen is vakbekwaam met een oog voor detail zonder de menselijke kant te vergeten in de zaak.

10,0

Sannne

Score

Prettig om mee samen te werken en handels snel en accuraat.

10,0

Lilian

Score

Een uitstekend advocaat met passie voor zijn vak. Haalt alles uit de kast om eruit te halen wat erin zit. Goede communicatie per mail en in gesprek. Duidelijke uitleg, geeft uitstekend advies op alle fronten. Zeer tevreden!

10,0

Nick

Score

Mijn ervaring met mevrouw trovatello is in 1 woord super! Ze is heel professioneel! Hele goede advocaat!

10,0

Huub

Score

Ik had het voorrecht om onlangs met Peter Verstappen te werken en ik moet zeggen dat zijn uitzonderlijke juridische diensten mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen. Vanaf het moment dat ik contact met hem opnam, was ik onder de indruk van zijn professionaliteit en toewijding aan mijn zaak. Peter Verstappen is echt top. Zijn expertise op het gebied van erfrecht is ongeëvenaard en hij toonde een diep begrip van de complexiteit rond mijn situatie. Hij nam de tijd om aandachtig naar mijn zorgen te luisteren en ik had het gevoel dat ik gedurende het hele proces in goede handen was. Wat Peter Verstappen onderscheidt, is zijn toewijding en persoonlijke aandacht. Hij behandelde me niet als de zoveelste klant; hij behandelden me met respect, empathie en oprechte zorg. Hij hield me bij elke stap op de hoogte en zorgde ervoor dat ik mijn opties en de mogelijke uitkomsten van mijn zaak begreep. De resultaten die hij behaalde overtroffen mijn verwachtingen. Peter Verstappen heeft niet alleen mijn juridische kwestie efficiënt opgelost, maar hij heeft ook een gunstige uitkomst weten te bewerkstelligen. Zijn toewijding om voor mijn belangen te pleiten was duidelijk, en ik kon niet gelukkiger zijn met het resultaat. Als u op zoek bent naar een advocatenkantoor dat uitzonderlijke juridische expertise combineert met oprechte betrokkenheid bij hun cliënten, hoeft u niet verder te zoeken dan Trovatello Verstappen advocatuur en mediation. Hun passie voor gerechtigheid, hun professionaliteit en hun niet-aflatende steun maken hen tot de beste keuze voor iedereen die juridische vertegenwoordiging nodig heeft. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor hun hulp en ik beveel hun diensten van harte aan voor iedereen die behoefte heeft aan een vertrouwd en effectief juridisch team.

10,0

Frank

Score

Kennis van zaken (en laatste ontwikkelingen). Duidelijke tijdige opvolging en goede communicatie volgens afgesproken planning. Er wordt tevens goed meegedacht en adviezen gegeven zodat je een juiste afweging en een goede keuze kunt maken gedurende het traject. Zeker aan te bevelen!

10,0

Michael Van de kerkhof

Score

Goed geïnformeerd, duidelijke communicatie. Zeer tevreden!

8,0

ronald

Score

Fijne en betrokken gesprekspartner(Peter). Menselijke maat staat hoog in het vaandel.

10,0

Johan

Score

had er vanaf het eerste gesprek een goed gevoel bij, duidelijke uitleg, in gewone taal. Snel reageren en actie ondernemen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13