Rede Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Thomas

Score

Vanaf het eerste gesprek tot de afhandeling is Joost erg betrokken. Elk contact was erg prettig en altijd bereikbaar. Joost heeft veel ervaring en weet precies waar het over gaat en is eerlijk in zijn oordeel. Ik wil Rede Legal echt aan iedereen aanbevelen. Erg prettig en als ik het in de toekomst weer nodig ben kom ik zeker terug.

8,0

Jose

Score

Tijdens een arbeidsconflict ben ik terecht gekomen bij Rede Legal. En ik voelde me daar gehoord en geholpen en kreeg goed en deskundig advies tijdens het hele proces.

10,0

p

Score

Rede Legal heeft mij snel en op een persoonlijke wijze geholpen bij mijn arbeidsconflict! Snel en proactief schakelen ze bij elke stap in het proces en geven gedegen advies op basis van grondig onderzoek en jurisprudentie. Ik voelde me persoonlijk gehoord en er was direct vanaf het 1e gesprek betrokkenheid vanuit de behandelend advocaat van Rede Legal.

10,0

M.

Score

Joost is een vriendelijke advocaat. Hij is recht door zee en helder in zijn beredenering.

8,0

R

Score

Goede service en vriendelijkheid is wat men aantreft bij deze advocaat/dit advocatenkantoor

10,0

Gijs

Score

Rede Legal heeft mij zeer goed en adequaat geholpen met mijn zaak en dit naar volle tevredenheid afgerond. Er werd altijd gemaakt en er is sprake van veel kennis

7,0

W. Albers

Score

Ik heb de dienstverlening van Rede Legal als heel prettig ervaren. Er wordt de tijd voor je genomen en is Dhr. Bosman goed bereikbaar voor tussentijds overleg of bijstelling van het plan. Er wordt zeer punctueel en aandachtig met je zaak omgegaan.

10,0

Kees Jan

Score

Joost is een fijn persoon met veel kennis en de wil om het tot de bodem uit te zoeken. Als je qua kennis minder goed bent op juridisch vlak weet hij dit uitstekend uit te leggen en de communicatie niet over-gecompliceerd te maken. Een goede vakman en absoluut een aanrader.

10,0

Bas

Score

Erg prettige ervaring om mijn zaken uit te besteden aan mr. Bosman. Ik ben snel en adequaat geholpen.

8,0

A v e

Score

Voelde ons gehoord, en voelde ons prettig. Alles werd ons goed en duidelijk uitgelegd.

1 2 3 4 5 6