Rede Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

R

Score

Goede service en vriendelijkheid is wat men aantreft bij deze advocaat/dit advocatenkantoor

10,0

Gijs

Score

Rede Legal heeft mij zeer goed en adequaat geholpen met mijn zaak en dit naar volle tevredenheid afgerond. Er werd altijd gemaakt en er is sprake van veel kennis

7,0

W. Albers

Score

Ik heb de dienstverlening van Rede Legal als heel prettig ervaren. Er wordt de tijd voor je genomen en is Dhr. Bosman goed bereikbaar voor tussentijds overleg of bijstelling van het plan. Er wordt zeer punctueel en aandachtig met je zaak omgegaan.

10,0

Kees Jan

Score

Joost is een fijn persoon met veel kennis en de wil om het tot de bodem uit te zoeken. Als je qua kennis minder goed bent op juridisch vlak weet hij dit uitstekend uit te leggen en de communicatie niet over-gecompliceerd te maken. Een goede vakman en absoluut een aanrader.

10,0

Bas

Score

Erg prettige ervaring om mijn zaken uit te besteden aan mr. Bosman. Ik ben snel en adequaat geholpen.

8,0

A v e

Score

Voelde ons gehoord, en voelde ons prettig. Alles werd ons goed en duidelijk uitgelegd.

8,0

D.A.G. van Harn

Score

Het conflict waarin wij werden bijgestaan door Rede Legal was voor dit kantoor nogal nieuw, behoorlijk technisch, te noemen. Wat bijzonder positief was is de wijze waarop zij zich hebben verdiept in de materie. Onze bijdrage werd op de juiste wijze vertaald naar een lees- en behandelbaar stuk voor de rechtelijke macht. Ook in de onderhandeling met de tegenpartij hebben wij ons altijd gesteund gevoeld door Rede Legal. Het dossier is naar onze tevredenheid, het maximaal haalbare, afgesloten.

10,0

Jolanda

Score

Joost heeft mij geweldig geholpen met het opstellen en uit onderhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Boven verwachting goed uitgepakt door zijn betrokkenheid en expertise. Zeer aan te bevelen.

10,0

R.

Score

Dhr. J. Bosman heeft mij tijdens een arbeidsconflict zeer netjes geholpen en geadviseerd welke stappen er mogelijk zijn. Hierbij hebben we een succesvolle overeenkomst bereikt waarbij mijn dank erg groot is. Dhr. J. Bosman heeft verstand van zaken en weet wat de juiste stappen zijn, mag u in een arbeidsconflict terechtkomen wil ik u Dhr. J. Bosman (Rede Legal) zeker aanbevelen!

10,0

Marijn

Score

Rede Legal heeft de tijd genomen voor mijn verhaal. Vervolgens heb ik de juiste adviezen en bijstand gekregen.

1 2 3 4 5