Rede Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Marijn

Score

Rede Legal heeft de tijd genomen voor mijn verhaal. Vervolgens heb ik de juiste adviezen en bijstand gekregen.

10,0

Antoine

Score

Ik heb Joost gevraagd om met mij mee te kijken naar een vaststellingsovereenkomst van mijn werkgever. Naast het juridische advies, is het prettig om te mogen ervaren dat Joost zich kan verplaatsen in de cliënt. Waardoor het advies dat er uit rolt, méér is dan enkel een opsomming van "harde" zakelijke punten. Het zorgt voor een constructieve afsluiting en een goed begin, van een baan, naar een baan.

7,0

Wilma van de Vee

Score

Om te komen tot een vaststellingsovereenkomst hebben we de expertise gezocht van Rede Legal. Het was een prettig en laagdrempelig eerste contact, waarbij het te verwachten proces goed werd toegelicht. De communicatie verliep ook daarna via telefoon en email zorgvuldig en doelgericht. Bovendien werd er snel geschakeld in het licht van de ontwikkelingen. En zo kwamen we snel tot een gewenste VSO.

10,0

Hai

Score

Mijn ervaring is dat geloven wat deze advocaat zegt om zo er het maximale uit te halen. Ik was werkzaam bij een heel groot bedrijf die dachten mij op staande voet te kunnen ontslaan. Door het zeer goede werk aan Joost Bosman is dit afgewezen door de rechtbank. Zelfs toen de tegenpartij in hoger beroep ging heeft deze advocaat het uiterst goed gedaan. De tegen partij die veel geld hieraan gespendeerd hebben zijn compleet afgewezen. Het heeft een goed jaar geduurd maar al het goede werk kost tijd. Gewoon top!!!

1 2 3 4 5 6