Rede Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

D.A.G. van Harn

Score

Het conflict waarin wij werden bijgestaan door Rede Legal was voor dit kantoor nogal nieuw, behoorlijk technisch, te noemen. Wat bijzonder positief was is de wijze waarop zij zich hebben verdiept in de materie. Onze bijdrage werd op de juiste wijze vertaald naar een lees- en behandelbaar stuk voor de rechtelijke macht. Ook in de onderhandeling met de tegenpartij hebben wij ons altijd gesteund gevoeld door Rede Legal. Het dossier is naar onze tevredenheid, het maximaal haalbare, afgesloten.

10,0

Jolanda

Score

Joost heeft mij geweldig geholpen met het opstellen en uit onderhandelen van mijn vaststellingsovereenkomst. Boven verwachting goed uitgepakt door zijn betrokkenheid en expertise. Zeer aan te bevelen.

10,0

R.

Score

Dhr. J. Bosman heeft mij tijdens een arbeidsconflict zeer netjes geholpen en geadviseerd welke stappen er mogelijk zijn. Hierbij hebben we een succesvolle overeenkomst bereikt waarbij mijn dank erg groot is. Dhr. J. Bosman heeft verstand van zaken en weet wat de juiste stappen zijn, mag u in een arbeidsconflict terechtkomen wil ik u Dhr. J. Bosman (Rede Legal) zeker aanbevelen!

10,0

Marijn

Score

Rede Legal heeft de tijd genomen voor mijn verhaal. Vervolgens heb ik de juiste adviezen en bijstand gekregen.

9,0

Nancy

Score

Mijn functie werd geheel onverwachts boventallig verklaard en mijn werkgever wilde mijn arbeidsovereenkomst zo snel mogelijk beëindigen middels een vaststellingsovereenkomst (vso). Ik heb Joost benaderd om mij bij te staan. Vanaf het eerste contactmoment wist ik dat ik bij Joost in goede handen was. Hij kon zich goed inleven in mijn situatie en mij duidelijk uitleggen wat mijn kansen waren. Hij heeft de vso gecontroleerd en ervoor gezorgd dat mijn ww-rechten niet in gevaar kwamen. Joost heeft de ontslagonderhandelingen met mijn werkgever gevoerd en heeft hij een aanzienlijk hogere vergoeding eruit kunnen slepen dan alleen de transitievergoeding. Joost is een fijne, professionele, betrokken en een laagdrempelige advocaat die zijn uiterste best voor je doet!

8,0

Olaf

Score

De juridische advisering en afhandeling is na overleg correct en tijdig uitgewerkt. Ik ben tevreden over de geleverde prestatie.

10,0

Antoine

Score

Ik heb Joost gevraagd om met mij mee te kijken naar een vaststellingsovereenkomst van mijn werkgever. Naast het juridische advies, is het prettig om te mogen ervaren dat Joost zich kan verplaatsen in de cliënt. Waardoor het advies dat er uit rolt, méér is dan enkel een opsomming van "harde" zakelijke punten. Het zorgt voor een constructieve afsluiting en een goed begin, van een baan, naar een baan.

10,0

M.

Score

Joost heeft mij geholpen bij het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst. Prettige bespreking met concreet advies, ook duidelijk over de kosten in het gesprek. Het verdere contact via e-mail was ook prettig en duidelijk, ik ben positief. Bedankt!

7,0

Wilma van de Vee

Score

Om te komen tot een vaststellingsovereenkomst hebben we de expertise gezocht van Rede Legal. Het was een prettig en laagdrempelig eerste contact, waarbij het te verwachten proces goed werd toegelicht. De communicatie verliep ook daarna via telefoon en email zorgvuldig en doelgericht. Bovendien werd er snel geschakeld in het licht van de ontwikkelingen. En zo kwamen we snel tot een gewenste VSO.

9,0

Betty

Score

Hr. Bosman heeft het geschil met mijn werkgever op een zeer correcte, empatische wijze afgerond. Bij vragen werd er adequaat gehandeld. Ben zeer tevreden over het uiteindelijke resultaat

1 2 3 4 5 6