Yspeert advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Theo Faber

Score

Het betrof een geschil tussen een hypotheekadviseur en ons als particulier. Het geschil speelt zich af in 2016 en onze belangen zijn eerst behartigd door de rechtsbijstand verzekeraar maar die kreeg er geen beweging in. In 2018 is daarom Yspeert in beeld gekomen, bij het eerste gesprek met de heer Meijerink hadden we direct het gevoel dat de zaak in goed en deskundige handen was. Eind 2021 was er eindelijk de uitspraak in hoger beroep en vlot daarop is de door ons geleden financiële schade uitgekeerd door de tegenpartij. De periode 2016 is voor ons emotioneel een zware periode geweest en dit was ook steeds de motivatie om door te zetten. We hoopten dat voor ons het recht zou zegevieren en dat is ook gebeurt, het feit dat de door de hypotheekadviseur gemaakte fouten zijn bevestigd door de rechter telde voor ons het zwaarst. De deskundige en doortastende werkwijze van Jan-Gerrit Meijerink hebben wij als zeer prettig ervaren en was voor ons een baken in een roerige tijd.

10,0

Jacques

Score

Wij hebben louter lovende woorden voor dit kantoor. Na betrokken te zijn geraakt bin een ongeluk met een paardencombinatie die boven op mijn vrouw en onze koets was gesprongen, zijn wij met een Nationale Nederlandse verzekeringsmaatschappij geconfronteerd om een letselschade traject in te moeten. Ik kan u verzekeren dat dit zonder de vakmensen van Yspeert Advocaten nooit goed was afgelopen, maar vandaag mag de vlag uit! Met een "bitter zoet" gevoel hebben wij "tot nooit weer ziens" tegen de verzekeringsmaatschappij gezegd en "bedankt" naar Yspeert Advocaten! Afgehandeld en tevreden verder met een mooi leven.

10,0

Jan Boyen Rienks

Score

Via bevriende zakelijke relatie in contact gekomen met Yspeerd. Doelen van de zaak duidelijk gesteld en na het maken van een strijdplan tot actie over gegaan. Alle doelen zijn gerealiseerd in 1,5 jaar met twee verschillende zaken. Ik kan iedereen Yspeerd advocaten adviseren met in het bijzonder Elzelou Grit Paracentrum Texel - Tessel Air BV Jan Boyen Rienks

10,0

Daphner

Score

Voor het eerst moesten we een advocaat zoeken die ons bij kon staan, dat was al spannend. Maar na het eerste telefoon gesprek met Martin was ik direct rustig. Hij gaf me direct een vertrouwd gevoel en heeft alles zo goed voor ons op papier gezet. Met een goed eindresultaat, we kunnen onze dit hoofdstuk afsluiten. Super bedankt voor alle hulp.

10,0

Jose

Score

Na een ongeluk, op advies van plastische chirurg, zijn wij vanuit Brabant, terecht gekomen bij Yspeert advocaten in Groningen. Hier zijn wij heel vakkundig en persoonlijk bijgestaan. In goed overleg en op een heel begrijpelijke manier. We hebben dit gebeuren een plekje kunnen geven en het af kunnen ronden, op een zo goed mogelijke manier.

9,0

Aurellio

Score

Wegen letselschade met Yspeert advocaten in contact gekomen. Zij hebben mij de afgelopen 4 jaar enorm geholpen mijn ongeval te rechtvaardigen. Dit was ook mogelijk op afstand (aangezien ik naar Oostenrijk verhuisd ben). Over video bellen en telefonisch contact was alles goed te regelen. De samenwerking naar een goede afwikkeling was te realiseren dankzij Yspeert advocaten.

9,0

Patty Hagen

Score

Prima werk verricht

9,0

Remko en Lina

Score

Wij hebben een zeer goede ervaring met het kantoor gehad we zijn geweldig geholpen Karin is zeer betrokken geweest bij het geheel. we zijn zeer tevreden en opgelucht met behaalde eindresultaat!!

10,0

Amer

Score

Ik ben geholpen door mevrouw Kamps, zij is een heel deskundig personeel.

10,0

Arvid

Score

Ik leun voor mijzelf en klanten altijd op de expertise van Yspeert, en dan met name Mr. Vos. De nuchtere werkwijze, een eerlijke analyse zijn super belangrijk. Je wilt niet procederen als het voorkomen kan worden. Maar als het wél die kant op dreigt te gaan, wil je de beste mensen in je team. Daarom raad ik Yspeert warm aan: een betrouwbare legal partner!

1 2 3 4