Wybenga advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Ahmet colak

Score

Goeie ervaring gehad, zeker aan te raden

10,0

Thijs

Score

Een goede service start met de vraag wat de client wil. In dit geval ben ik uitstekend bijgestaan door Lisanne Winde. Door op voorhand te overleggen wat ik precies wilde bereiken, waar mijn kansen lagen en wat haalbaar was hebben we de mogelijkheden in kaart gebracht. Binnen deze mogelijkheden heeft Lisanne Winde bereikt wat we voor ogen hadden. Ik ben erg tevreden over het gehele proces.

9,0

Evert

Score

Onze aparte organisatiestructuur vroeg om een deskundig onafhankelijk advies. Door prima communicatie en vakkundigheid zijn wij als organisatie klaar voor de komende tijd.

10,0

Jetske

Score

Wat aanvankelijk een eenvoudige casus leek, bleek complexer en gevoeliger materie te zijn. Dankzij vakkundigheid, goede kennis, communicatie en expertise uitermate fijn geholpen en de zaak naar tevredenheid af kunnen ronden.

10,0

K.D

Score

Walla is vriendelijk en persoonlijk betrokken. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat alles goed en snel is afgehandeld. Resultaat voor me is goed. Bedankt Walla!

9,0

Danielle Van der Pligt

Score

Ik had een advocaat nodig met deskunigheid op het gebied van arbeid en heb Wybenga advocaten gebeld vanwege mijn eerdere positieve ervaring met Karina Rongen. Ik ben steeds snel geholpen door deskundige advocaten die zich betrokken opstellen. Ook Walla al Jaboury heeft mij goed bij kunnen staan. Ik zal daarom Wybenga advocaten ook adviseren aan anderen.

10,0

Dolf

Score

Mr. Lisanne Winde is een goede strateeg. Ze houdt steeds het einddoel voor ogen en werkt hier stapje voor stapje naar toe. Ze communicatief sterk. Ze is bekwaam in het bouwen aan en onderhouden van een goede werkrelatie, zowel met de cliënt als met de tegenpartij. Ze voelt goed aan waar de ruimte zit en waar mogelijkheden liggen. Deze ruimte benut ze om het best haalbare resultaat voor haar cliënt te bereiken. Lisanne werkt doelgericht en pragmatisch. Gedurende het hele traject maakt Lisanne in overleg met de cliënt steeds een kosten-baten afweging. Mocht je een probleem hebben op het gebied van arbeidsrecht, dan adviseer ik je contact op te nemen met Lisanne Winde van Wybenga advocaten.

10,0

Wiel

Score

Eerdere advocaat van "gerenommeerd" kantoor concludeerde na een jaar neuspeuteren dat mijn claim kansloos was en sloot de zaak. Een second opinie gevolgd door een inventieve vasthoudende aanpak door ener Wybenga advocates leverde desondanks snel een volledige vergoeding van de geclaimde schade op! Hierna heeft Wybenga advocaten nog 2 zaken voor mij afgehandeld met een prima schikking en een royale coulance-uitkering als uitkomst. Vorige week is een vierde zaak door mr. van Mieghem in 5 weken afgewikkeld met een tevredenstellende schadeloosstelling. Waarmede tevens langdurig procederen met een ongewisse uitkomst en alle stress van dien is voorkomen.

9,0

Johan

Score

Wij hebben de samenwerking als prettig ervaren. De betrokken advocaten hadden veel deskundigheid. En waren snel en goed in de communicatie. Buiten de opdracht kwam er nog een spoedklus tussendoor die ook snel en goed is opgepakt. We werden ondersteund door Kirsten Boele, Lisanne Winde en Patrick Slob

9,0

Vincent

Score

Patrick heeft mij zeer goed geholpen bij het beëindigen van een huurovereenkomst. Hij weet zijn juridische kennis goed te communiceren in 'jip en janneke'- taal, waardoor de tegenpartij niet het harnas in wordt gejaagd maar uitgenodigd tot een constructieve oplossing. Hij heeft daarbij goed meegedacht met het binnen mijn budget houden van de kosten. Een aanrader dus!

1 2 3 4 5 6 7