Wolthers Jagersma Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Steven van Dellen

Score

Na een ongeluk waarbij ik stilstaand voor een stoplicht van achter werd aangereden door een vrachtauto ben ik via Google bij Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten terechtgekomen. In het gehele traject werd goed naar mij geluisterd en heeft men mij goed bijgestaan. Men heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk door de tegenpartij financieel gecompenseerd ben voor het ontstane letsel. Ik kan Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten daarom bij een ieder aanraden.

9,0

Maarten

Score

In de periode mei 2021 tot en met juni 2022 heeft mevrouw Mr. Berduszek mij bijgestaan in de schade-afwikkeling van een verkeersongeval. Ze heeft dat op een hele prettige en professionele manier gedaan. Ik ben tevreden met de het resultaat, vastgelegd in een overeenkomst met de tegenpartij. Ook de aspecten die wat verder van de aanleiding af liggen (fiscale aspecten bijvoorbeeld) hebben voldoende aandacht gekregen.

10,0

René

Score

Van begin tot eind zeer professioneel en persoonlijk. Vooral mijn contact met mr. Rutger Zwols heb ik als zeer prettig ervaren. Het hele traject heeft hij mij constant geüpdatet v.w.b. de voortgang. Al met al zeer aanbevelingswaardig. Met vriendelijke groet, René Wehkamp

10,0

Robine

Score

Ik ben goed geholpen en ben snel ter woord gestaan. Alles werd duidelijk uitgelegd en als ik iets niet snapte werden mijn vragen ook snel beantwoord. Ik vond het ook fijn dat er vaak contact met mij werd gezocht. Alle hulp is zelf van uit Wolthers Jagersma Advocaten gekomen. Ik hoefde nergens achteraan te bellen. Ik heb fijn contact gehad met Jildou! :)

10,0

Remko

Score

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Je bent makkelijk te bereiken, overlegt, legt duidelijk uit, gebruikt geen moeilijke taal, begrijpelijk en acuraat.

9,0

Mieke

Score

Na een intensief begin heeft Wolthers Jagersma advokaten het snel en kordaat opgepakt.

10,0

Michel

Score

Ontzettend goede ervaring met 'Wolthers & Jagersma Letselschade '. Wij zijn in het proces begeleid door Dhr N. Wolthers en hebben dit als zeer prettig ervaren. Professionele manier van handelen; zaken worden helder uitgelegd én besproken. Dit vanuit kennis/expertise en ervaring, zeer kundig en een aanrader!

10,0

Wiebe

Score

Het contact met mijn advocaat heb ik als zeer prettig ervaren. Zij heeft mij vanaf het begin tot het eind goed ondersteund/geadviseerd. Ik ben er vanwege haar professionaliteit altijd vanuit gegaan dat het goed zou komen. Achteraf gezien had ik mij geen betere advocaat kunnen wensen

10,0

Nicole Knippenberg

Score

Ik werd na mijn ongeval heel goed bijgestaan door R. Zwols, van Jagersma advocaten. We hadden een goed contact. Zo heb ik alles goed kunnen afsluiten.

10,0

Gerfriede

Score

T.g.v. een zwaar verkeersongeluk totaal ongevraagd en ongewild in een hulpbehoevende situatie terecht gekomen. Door de bomen het bos niet meer kunnen zien m.b.t. regelgeving, invullen schadeformulieren etc. Op doorverwijzing van advocaat Rechtsbijstandsverzekering bij Mr. Pieter Jagersma terecht gekomen. Wat was dat fijn, om door hem gehoord, gezien en begrepen te worden. Uitstekende ondersteuning van hem gehad gedurende de 1,5 jaar die er nodig waren om zaak af te handelen.

1 2 3 4 5 6