Woestenenk Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

P.P.

Score

Mijn ervaring met woestenenk_legal is zeer positief te noemen, in een kort tijdsbestek kreeg ik een heldere analyse van mijn probleem met uitleg over de juridische mogelijkheden. Tevens kreeg ik advies welke stappen ik zelf kon ondernemen de reguliere procedures. Mw. Mr. was zeer prettig in de gesprekken en legde alles in begrijpelijke taal uit. Ik ben erg tevreden over het resultaat.

10,0

Anchelina

Score

Minou reageert heel snel, duikt goed in de materie en komt met heldere en eerlijke informatie. Ik kan haar zonder aarzelen aanraden. Anchelina

10,0

BartJan

Score

Alhoewel de ontwikkelingen in deze zaak ons weinig aanleiding tot vreugde gaven was het elke keer een genoegen met mevrouw Woestenenk te overleggen. Hierbij zijn enerzijds in de breedte veel uiteenlopend juridische aspecten de revue gepasseerd en was er anderzijds veel oog voor detail. De daarbij ingebrachte kennis en ervaring waren onmisbaar en hebben geresulteerd in een voor ons maximaal resultaat.

10,0

Anneke Janmaat

Score

Sorry voor de late reactie. Uitstekende ervaring met Mw. Woestenenk. Snelle en duidelijke aanpak als je daar van kan spreken bij gemeentelijke onduidelijkheden. Was bij vragen altijd bereikbaar voor ons.

8,0

Albert Mulder

Score

Wij hebben vertrouwd op mw. Woestenenk en dat heeft het gewenste resultaat opgeleverd. Dat heeft wel zijn prijs gehad, maar er dreigde een veel grotere kostenpost die wij ons niet konden veroorloven. Wij hebben te weinig inzicht in het juridisch traject om een inhoudelijk oordeel te geven, anders dan dat we goed geholpen zijn.

10,0

Aad van de Sande

Score

Inzake een juridisch geschil met een gemeente en een pluimveebedrijf die zich niet aan de wettelijk gestelde eisen hield, heeft mevr. Woestenenk ons op een prettige en doortastende wijze bijgestaan.

10,0

juliet de Barbanson

Score

Het oppakken van de zaak ging zeer vlot. Op korte termijn ontving ik advies dat begrijpelijk was en to the point. Het dossier is uiteindelijk met succes afgelopen. Het was een hele geruststelling dat zij betrokken was. Heel plezierig contact met haar, ze is helder in het schetsen van de risico's en de stappen die we moesten nemen.

10,0

Frank

Score

Bij mw. mr. M. Woestenenk kan ik altijd terecht voor vragen en hulp. Zij deelt haar inzicht, is deskundig en hulpvaardig. Zelf ben ik ook aktief in het bestuursrecht, maar als ik vastloop in mijn kennis blijkt zij altijd over meer en aanvullende inzichten te beschikken.

10,0

Huib

Score

Prettige ervaring met een gedreven persoon

9,0

Luis

Score

Bijzonder prettige ervaring, er was veel inzet, goede communicatie, en voelbare betrokkenheid bij mijn casus.

1 2