Wiggers Faber Advocaten Belastingkundigen

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Kuster Tankstations BV

Score

We hebben een prima ervaring met het kantoor Wiggers Ross en specifiek met Mr. van de Beeten. Door zijn kennis, ervaring en vasthoudendheid is de opdracht perfect uitgevoerd. We kunnen dit kantoor meer dan ook aanbevelen aan derden.

10,0

Albert Hoen

Score

Wij zijn al jaren, naar volle tevredenheid cliënt van dit kantoor. Men geeft deskundig advies en belicht ook de negatieve kanten van een zaak en indien van toepassing wordt cliënt er op gewezen dat een eventuele procedure weinig kans maakt (met uitleg) zodat er niet onnodig hoge kosten moeten worden gemaakt.

8,0

Stefanie

Score

Mijn ervaring bij Wiggers is positief. Klantvriendelijk. Ik krijg snel een kundig advies.

10,0

Marten

Score

Zeer goed geholpen door Koen! Meer dan waar ik om vroeg, dat is de korte samenvatting. Fijne communicatie en goed meegedacht over het plan van aanpak! Uiteindelijk werd het einddoel al snel bereikt, echter ging Koen net voor een beetje meer! Dat heeft goed uitgepakt! Chapeau!

10,0

Alcedo

Score

Koen Klaasen heeft mij zeer goed geholpen met een zaak tegen werkgever vanwege ernstig verwijtbaar handelen van deze werkgever.

10,0

jos Wertenbroek

Score

service en kwaliteit als zeer prettig ervaren

10,0

Henk

Score

Aangezien ondergetekende MR. R.H. (Rob) van de Beeten al vele jaren volgde in zijn politieke leven, heb ik onlangs met hem mijn zeer langjarige juridische zaak besproken, nadat ik hem een paar dagen van te voren, de te bespreken stukken had aangereikt op zijn kantoor te Zevenaar. Na bestudering van de aangereikte stukken heeft Rob van de Beeten mij na een mondelinge toelichting een snel, betrouwbaar, empatisch, eerlijk en adviserend deskundig advies gegeven, waar ik mij in kon vinden. Ondergetekende zou dan ook R.H. (Rob) van de Beeten aanbevelen bij moeilijke juridische zaken.

10,0

Tycho

Score

Deskundig en adequaat advies.

10,0

alex boessen

Score

volgende keer zonder twijfel weer naar deze partij Wiggers/Faber advocaten pakken alles gelijk op en aan.

10,0

Fatima

Score

Ik ben goed geadviseerd in mijn zaak. Er werd goed gekeken naar wat het beste is voor mij. Verschillende opties zijn telkens overwogen en gemeten wat de uitkomsten konden zijn. Zo kreeg ik altijd eerlijk inzicht en uitleg over bepaalde zaken waar ik vrij weinig over weet. Mijn zaak is vanaf het begin tot eind serieus genomen door mijn advocaat.

1 2