Wetting & de Roode

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Peter

Score

De zaak werd op een bepaald moment ronduit onplezierig; er werd op de man gespeeld en een deel van onze vereniging werd tegen het bestuur opgezet. Maaike slaagde er steeds weer in om de problematiek terug te brengen in heldere keuzes. D.w.z. haar advies was juridisch van aard; de overige dilemma's (wat ben je bereid om als bestuur nog te accepteren, hoe ga je om met de achterban etc.) liet ze voor onze rekening. Prima samenwerking waarvoor dank.

7,0

Sarah Theuns

Score

Maaike is erg meegaand en bewaakt het overzicht bij lichte paniek.

9,0

Oege

Score

Goede, deskundige en plezierige dienstverlening.

9,0

Jessica

Score

In een vervelende situatie had ik behoefte aan een deskundige die achter me stond. De samenwerking liep effectief. Daarnaast was er aandacht voor mijn welzijn. Die combinatie van een efficiƫnte professional en een persoonlijke noot was erg prettig.

10,0

Esther

Score

Ik had een conflict met mijn werkgever, Maaike heeft mij goed geholpen overal bij betrokken en goed geadviseerd! Het is tot een goed einde gekomen.

10,0

Bart

Score

Het contact met Maaike is zakelijk doch persoonlijk en ervaar ik als zeer prettig. Naast betaalde juridisch dienstverlening wordt er ook gezorgd dat je eigen kennis op een basisniveau kunt onderhouden. Dit is een zeer prettige bijkomstigheid, zeker wanneer je zoals ik, juridisch niet goed onderlegt bent. Hier weet Maaike overigens goed mee om te gaan. Startend met een inventarisatie (goede vragen: luisteren, samenvatten en doorvragen) gevolgd door analyse en een voorstel en een gezamenlijk plan van aanpak en dat allemaal in een korte tijd. Haar aanpak werkt voor mij dan ook zeer fijn en kan Wetting en de Roode dan ook van harte aanbevelen.

9,0

Danny

Score

Fijn en vakkundig advies met een uitstekend resultaat

10,0

M.

Score

Wat een geluk dat ik bij Wetting & De Roode Advocaten terecht kwam. Ik ben Maaike Wetting niet alleen dankbaar voor haar grote deskundigheid maar ook voor haar humane en betrokken manier van bijstaan.

10,0

Erik

Score

Ik ben heel fijn geholpen met goed en deskundig advies. Dankzij korte lijntjes en goede communicatie kwamen we snel tot een passende oplossing.

9,0

Harry

Score

Na het mislukken van een mediation traject bij een ander kantoor heb ik Lorien de Roode van Wetting & de Roode advocaten gevraagd de juridische bijstand met betrekking tot mijn echtscheiding op haar te nemen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van het geheel. In het bijzonder ben ik zeer positief over de persoonlijke benadering en betrokkenheid, communicatie, niet teveel, niet te weinig, de mogelijkheid tot eigen inbreng en realistische terugkoppeling hierop. Als je dan toch in een vervelende situatie terecht komt waarbij je juridische bijstand nodig hebt is het super dat je op deze wijze wordt geholpen. Dit kantoor is een absolute aanrader.

1 2 3 4