Westland Partners Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Naoual

Score

De communicatie is duidelijk. De aanpak is helder, zeer efficiënt en doeltreffend. Het was prettig samenwerken en wij zijn echt kundig geholpen. De juridische aspecten zijn goed en begrijpelijk uitgelegd. Zaken werden vervolgens goed aangepast voor ons waardoor wij echt een stap verder zijn gekomen.

8,0

koen dukker

Score

Prettige en kundige benadering

10,0

Jay

Score

Mijn ervaring met Dayenne is zeer positief. Haar werkwijze is snel, accuraat en zeer kundig. Ze denkt actief mee in het traject, geeft goed advies en haar inzet is gericht op het beste resultaat voor de cliënt.

8,0

Stephen Chi

Score

In algemeen goed.

10,0

Stephanie

Score

Tot op heden heb ik zeer goede ervaring met mr. C.M.I. Berkovic. Bereikbaar wanneer ik haar nodig heb, reageert en handelt adequaat. Ook krijg ik de indruk dat ze echt betrokken is bij elke zaak.

10,0

Maxime

Score

Westland Partners heeft ons heel erg goed geholpen op het moment dat wij niet wisten wat we moesten doen. Ze waren heel professioneel, maar gaven ons ook uitleg toen wij niet begrepen wat er bedoelt werd. We zijn goed voorbereid op de hoorzitting en wisten precies wat we konden verwachten. De zaak was voor ons met positieve afloop, dat was zonder Westland Partners niet gelukt.

10,0

Elisabeth Bjørnnes

Score

Ik ben goed en duidelijk geholpen

10,0

ines

Score

Via de chat heb ik het probleem kort en bondig uitgelegd waarop ik zeer snel telefonisch werd benaderd door een advocaat, gespecialiseerd op het gebied van, waarin ik hulp/advies nodig had. Afspraak met de advocaat kon snel geregeld worden en zij heeft mijn zaak snel, in behandeling genomen. En voor mij, tot een goed resultaat gebracht. Ik ben zeer tevreden!

9,0

Joris

Score

Ik heb een fijne ervaring met Westland Partners, in dit geval met Dayenne. Dayenne heeft zich ingeleefd in mijn verhaal en begreep mijn pijnpunt. Ze heeft mij veel geleerd en nieuwe inzichten gegeven waardoor ik heldere actiepunten kon bepalen. Ik ben erg tevreden met de uitkomst!

9,0

Pieter

Score

Mr. Peter Quist heb ik ervaren als een deskundig jurist en een bekwaam advocaat. Bovendien creatief, veelzijdig en resultaatgericht. Peter weet een situatie heel goed te plaatsen in de juridische context en praktijk. Daaraan koppelt hij een plezierige omgang en een benadering die begrijpelijk is. In goed overleg wordt gekozen voor een bepaalde aanpak, die vervolgens doelgericht en resultaatgericht wordt doorlopen, met goede communicatie naar de cliënt.

1 2 3 4