Wassink Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Frank

Score

Na een zeer slechte ervaring met DAS zijn we bij Wassink Advocatuur terecht gekomen. Dhr. Wassink is zeer professioneel, competent, meedenkend en plezierig in de omgang. Tijdens het behandelen van onze case heeft hij ons op de hoogte gehouden en konden wij hem bereiken voor vragen en advies. Door zijn inzet en doorzettingsvermogen heeft hij voor ons een juridisch geschil gewonnen.

9,0

Ron

Score

Heer Wassink was zeer benaderbaar en in staat om op begrijpelijke wijze de case toe te lichten en daarna samen op te pakken. Benodigd actie werd tijdig uitgevoerd of voorgesteld. Een verademing, geen ambtelijk gedoe maar to-the-point advies. Eerlijk over de kansen om een zaak door te zetten, ook als dat betekent dat er minder uren benodigd zijn. Dank.

9,0

Chiel Koudijs

Score

Prettig telefonisch contact en kordate aanpak. Ik werd snel op de hoogte gehouden van de vorderingen en ben tevreden over de afloop.

10,0

Wilmer San Martin

Score

Mr Job was always keep me informing about how things are, can be abd what to expected. Always was answering quicky when I was asking some question. He was always clear and the communication and on the results, etc. Thank Mr Joop for your support during this time. Much appreciated.

10,0

Frits

Score

Plezierig gesprek. Duidelijk antwoord ontvangen, waar we wat aan hebben.

8,0

Nicole

Score

De heer Wassink is prettig in de omgaan. Handelt direct. Echter mag hij wat meer de cliënt sturen naar het gewenst resultaat.

10,0

M.

Score

Duidelijk in plan van aanpak. Geeft goed uitleg en verduidelijking. Denkt goed mee wat het beste is voor de cliënt. Zeer betrokken bij onze zaak, hielt ons goed op de hoogte van het verloop van alles. Heeft ons veel stress weggenomen!

9,0

Arno

Score

Vakkundig - betrouwbaar - prettig contact

8,0

Anna

Score

Erg fijn contact gehad en snel kunnen schakelen . Wij zijn tevreden met het resultaat .

10,0

Samantha

Score

Onze ervaring met Wassink advocatuur is echt fijn bevallen! Hij denkt goed met je mee en is eerlijk. Alles voor een goede, realistische afloop van de zaak. We hopen hem in de toekomst niet meer te zien maar mocht het nodig zijn gaan we zeker terug naar Wassink advocatuur.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12