Voorink Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

V

Score

Vriendelijk te woord gestaan. Zeer snel en adequaat geholpen. Prettige samenwerkingsrelatie.

10,0

Wendy

Score

Ik ben al een aantal keer bijgestaan door mevrouw Post en ik ervaar dat elke keer als prettig. Geen vraag is te veel, snel bereikbaar en echt meedenkend.

10,0

M.E.J.

Score

Zeer goede ervaring

10,0

D.

Score

Ik heb een super ervaring gehad bij jullie ik ben snel en goed geholpen

9,0

Arjan

Score

Tijdens de periode dat ik hulp nodig had van Voorink Advocaten waren ze altijd meedenkend en oplossingsgericht.

10,0

C.W.

Score

Ik begon mijn proces erg onzeker en vol met angst. Mr. J.W. Post heeft mij hierin bijgestaan en goed begeleidt. Ze gaf me vertrouwen, stelde me gerust maar was wél eerlijk. Wat kan ik verwachten, en hoe kan ik daar dan het best naar handelen. Ondanks dat er dingen moesten gebeuren die ik zelf erg moeilijk vond, heeft zij mij hierin wel geholpen een weg te vinden. Ook voor meer persoonlijke, niet direct juridische, vragen kon ik bij haar terecht. We zijn gek gestart wegens COVID waardoor we elkaar maar 1 keer in het echt ontmoet hebben, maar dit bleek achteraf geen hinder te zijn. Ik kon mailen en/of bellen indien nodig en kreeg altijd spoedig reactie. Hartelijk dank!

10,0

Sandra

Score

Mevrouw Post is een advocaat met aandacht voor mijn omstandigheden en gevoelens. Ze heeft mij geholpen om het scheidingsproces te doorlopen en hierbij mijn belangen te bewaken.

10,0

A.E. Spieker

Score

Het ontslag van mijn man was een complexe en emotionele situatie. Toch hebben wij het met goed gevolg af kunnen sluiten mede dankzij professionele deskundigheid en betrokkenheid.

9,0

J. Huitink

Score

Kordaat optreden, goed bereikbaar, duidelijk, betrokken en prettig persoonlijk contact.

10,0

Marieke

Score

Ik ben op een prettige manier geholpen. Goede inschatting van de situatie en doeltreffende overlegmomenten. Fijn dat het zo adhoc kon worden opgepakt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21