Vogelaar Bosch Spijer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Angela

Score

Mijn zaak is behandeld door mr. G.L. Gijsberts. Al meerdere malen heeft hij mijn zaken behartigd en slaagt hij er altijd in dat het recht zich zal zegevieren! Het is niet makkelijk om mijn dankbaarheid in woorden uit te drukken, maar wil het bij deze toch proberen. Mijn ervaring als cliënt van mr. G.L.Gijsberts, is dat ik altijd op korte termijn terecht kan. Verder word ik ook altijd vriendelijk, respectvol, begripvol en zéér professioneel behandeld en geadviseerd. Alle ontwikkelingen in de zaak worden goed uitgelegd en onderbouwd. Zelf zal ik iedereen adviseren als U ooit een juridische procedure moet starten, (of al gestart is) beroep te doen op Vogelaar Bosch Spijer Advocaten. Zij zullen U met man en macht bijstaan in uw geschil. Excellent!!

9,0

Aad

Score

We hebben Jeroen Hendriks als advocaat leren kennen. Wat in eerste instantie "appeltje / eitje" leek te zijn, bij onze zaak, werd een langdurig verhaal. De tegenpartij hield zich steeds niet aan de gemaakte afspraken en daardoor heeft Jeroen veel energie en tijd in deze zaak moeten stoppen. Hij heeft ons altijd met zeer deskundig advies bijgestaan. De zaak is tot onze grote tevredenheid door Jeroen afgerond.

10,0

Y. Jouhri

Score

Mr. Gijsberts heeft bij goed bijgestaan top-advocaat.

10,0

M.Berends

Score

Door een zeer slechte en vervelende ervaring met de bewindvoerder en mentor voor onze zoon waarbij de beeindiging via de Kantonrechter niet lukte hebben we het kantoor Vogelaar Bosch Spijer Advocaten kunnen inschakelen. Wij zijn dhr. M.Vogelaar en Mevr. J.Todorov ontzettend dankbaar dat ze ons geholpen hebben met als resultaat een geweldig goede afloop bij de rechter tot gevolg. Nogmaals Hartelijk dank, Fam. M.Berends

10,0

Jan de Boer

Score

Goede ondersteuning, duidelijke uitleg en communicatie, vriendelijk. Kontakt gehad met Mr. M. Vogelaar en Mr. J. Todorov.

9,0

Kimo

Score

.

10,0

Zier Heijer

Score

Zie hierboven.

10,0

Martine Verschut

Score

Duidelijke informatievestrekking en goede begeleiding.

10,0

Claire

Score

Mr. Spijer heeft mij goed bijgestaan, ik ben dan ook zeer tevreden.

7,0

Aisha Conteh- Vreugd

Score

ik ben goed geholpen en ben erg tevreden. De informatie vooraf over de betaling was een beetje verwarrend . Maar bij navraag werd het zo snel mogelijk opgehelderd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17