Via Nova Advocatuur & Mediation

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Riande

Score

Mijn ervaring met Ilse zijn positief. Ze creëert overzicht in de chaotische periode waarin je belandt. In elk gesprek hanteert ze dezelfde volgorde van wat er geregeld moet worden, dat geeft duidelijkheid! Ze neemt je bij de hand en neemt werk uit je hand. Er is ruimte voor gevoel, ik voelde me gehoord.

10,0

Leonie

Score

Ik kan Ilse van harte aanbevelen. In een periode met veel vragen, stress en emoties zorgt zij voor rust en duidelijkheid en waar nodig kan ze binnen no time de plannen wijzigen, zonder dat je daar zelf over na hoeft te denken. Een welverdiende 10!

10,0

Tony van Leeuwen

Score

Ik kan deze advocaat aan iedereen aanbevelen, ze is profesioneel, kan zich goed inleven in de problemen en is erg meelevend.

9,0

Robert Hofland

Score

Vanaf de eerste ontmoeting voelde Via Nova menselijk aan. Niet alleen oog voor het formele, maar ook voor de personen aan tafel. Hierdoor werd een respectvolle en open sfeer gecreëerd en konden er, geholpen door de kennis en deskundigheid bij Via Nova, goede afspraken worden gemaakt.

10,0

Renske

Score

Tijdens deze lastige periode was Ilse zeer betrokken en empatisch zonder haar professionele en onpartijdige rol te verliezen. Zij dacht op zoveel fronten mee en kon verschillende adviezen en afwegingen duidelijk formuleren, juist ook op onderwerpen waar je in eerste instantie niet aan denkt. Dit alles maakt dat ik ondank alles positiever kan terugkijken op deze periode.

10,0

Paula

Score

Ik ben op een goede, empathische en deskundige manier geholpen.

8,0

Dennis

Score

Fijn geholpen

9,0

Kees

Score

Vanaf het eerste contact voelt het vertrouwd. Ilse deelt eerlijk wat kansen en valkuilen zijn. Qua communicatie tussen ons kan ze zowel meevoelend als direct zijn. Dat voelt veilig. Tijdens gesprekken neemt ze de leiding en is ze doortastend. Als het nodig is deinst ze niet terug en staat haar ‘mannetje’.

10,0

Natasja

Score

In het mediation proces was Ilse nooit partijdig, maar bij beide partijen betrokken. Haar advies en uitleg over alle stappen in het proces waren helder, daardoor vond ik de gesprekken prettig. Ik voel me gehoord en ben erg blij met het resultaat.

10,0

Monique

Score

Ik stapte in de achtbaan niet wetende wat ik onderweg tegen zou komen.samen met ilse als bestuurster ging de achtbaan snel van start vol steile heuvels vol scherpe bochten gingen we van start op afstand zaten we in de achtbaan vol emotie vol vragen vol van het onbekende ilse stelde ons gerust deed de riemen om zodat we niet weg konden lopen voor het einde van de rit.dankzij haar rust haar mee denken mee voelen haar luisteren. Zij die ruimte maakte voor de emotie voor boosheid naast ons lopen heb ik deze moeilijke rit als goed ervaren.scheidden ik had het nog nooit eerder gedaan.vol twijfel vol onrust ben ik aan de achtbaan rit begonnen.en nu alles achter de rug is begint het rouw proces de rit is voorbij we zijn uitgestapt uit elkaar ieder zijn weg gegaan.dankzij jou is deze heftige rit toch zacht tot stilstand gekomen.bedankt voor wie je bent wat je voor mij en de 4 kids heb gedaan.de nog jonge kids hebben ook alle ruimte gekregen om hun stem re laten horen.jij luisterde ook naar hun.bedankt.warme groet monique smit.

1 2