Vermaase Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Aron

Score

Alleen maar lof voor Vermaase Advocaten . Het gehele traject van 9 jaar ! oprecht betrokken en geïnteresseerd. Dat was voor mij een lichtpuntje dat ik er niet alleen voor stond. Caroline Bedankt .

9,0

Abondi

Score

Mijn ervaring met Caroline Vermaase is zeer goed, ze heeft mijn zaak overgenomen nadat die een heel lange tijd bij een andere advocatenkantoor heeft gelegen waar bijna geen communicatie tussen client en advocaat was. Na overname door Caroline is er een duidelijk plan van aanpak afgesproken en uitgevoerd. De afloop van deze zaak was vele malen beter dan voor mogelijk gehouden.

10,0

Omar

Score

Mijn ervaring met advocatenkantoor Vermaase is zeer prettig verlopen. Alle informatie kreeg ik netjes gedeeld via het portaal en de mail. Als ik vragen had over de mail die ze had gestuurd, was het altijd mogelijk om een belafspraak te maken. Ik ben op een zeer waardige en professionele manier ondersteund

10,0

Bianca

Score

Tijdens mijn zaak het gevoel dat er echt iemand achter mij stond en er was regelmatig contact Ik ben altijd zeer goed op de hoogte gehouden en daarnaast goed geadviseerd Dit kantoor werkt met een professioneel klantenportaal waar alles in na te lezen is Ik zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen die een letselschade advocaat nodig heeft Mijn dank aan Carolien Vermaase voor haar inzet

10,0

Andrea

Score

Altijd open eerlijk en transparant. Zo hebben wij Vermaasen Advocaten ervaren. Geen vraag was te gek of te veel, mevrouw is altijd bereid om uit belang van de client zo optimaal mogelijk mee te denken.

10,0

Cherida

Score

Ik was erg tevreden met Mevrouw C.J. Vermaase als mijn advocaat. Mevrouw gaf altijd goed advies en het was makkelijk te communiceren. Het clientenportaal was erg handig, ik kon altijd de documenten terug vinden.

10,0

Elly

Score

Mevr. C Vermaase heeft mij heel geduldig aan gehoord, goed geluisterd en mij snel doorgehad en vervolgens de goede kant op gestuurd. Ben daar goed mee geholpen.

9,0

marco Mahieu

Score

het is voor ons de eerste keer dat wij in een situatie zijn gekomen. gelukkig kregen wij al vanaf de kennismaking een goed gevoel bij Mevr, Vermaase.

9,0

jos blom

Score

prima geholpen erg deskundig

10,0

Hanneke

Score

De communicatie verliep vriendelijk, helder en zorgvuldig. Ondanks dat het wel lang heeft geduurd is het gewenste resultaat behaald. Daar gaat het uiteindelijk om. Er was veel inlevingsvermogen in de situatie en daardoor kon er goed meegedacht worden hoe het resultaat gehaald kon worden. Mijn dochter waar het om ging als slachtoffer is zo min mogelijk betrokken waardoor zij zo min mogelijk belast is. Dat stel ik zeer op prijs.

1 2 3 4 5