VDG advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Monique

Score

Fijn dat iemand alles uit de kast trekt om tot een goed resultaat te komen. Bijzonder tevreden.

10,0

Ebru

Score

Mervouw de Griek heeft mij zeer goed bijgestaan in mijn WIA-zaak met positief resultaat! Ze is erg kundig en betrokken. Ik zal haar zeker aanbevelen!

8,0

H.

Score

een advocate die altijd klaar staat, en direct reageert op vragen en nieuwe ontwikkelingen

10,0

Franca

Score

Uitermate klantvriendelijk behandeld, snel reactie op email gekregen en ons bezwaar met gewenste resultaat afgehandeld

10,0

Heleen

Score

Saskia heeft voor ons de bezwaarprocedure bij het UWV gedaan (ivm WIA-uitkering). Tijdens het intake gesprek is hebben we de situatie geschets en aan de hand daarvan is de strategie bepaald. Saskia kan goed luisteren en geeft goed advies zonder valse hoop te wekken, ze is zeer realistisch. Los van de uitspraak (die in ons geval positief was) kunnen we VDG Advocatuur zeer aanraden . Betrokkenheid, zakelijkheid en deskundigheid staan bovenaan!

10,0

Ahmed

Score

Mevrouw mr. Van de Griek heeft mij zeer goed bijgestaan in mijn WIA-zaak en heeft mij hierbij voorzien van helder en duidelijk advies. Ze is te allen tijde bereikbaar en met name een advocaat die open stond voor mijn eigen visie en ideeën om zo samen tot de beste strategie te komen. Door haar enorme inzet en professionele aanpak is mijn zaak tot een goed einde gekomen. Ook nu mijn zaak ten einde is kan ik blijven rekenen op de inzet van mr. Van de Griek zonder dat zij vergeet wie haar cliënt is en waar de zaak omdraait.

10,0

Joyce

Score

Heel goed geholpen, zal de volgende keer zeker weer voor hun kiezen

10,0

Ellen

Score

Mijn ervaring met mevrouw van de Griek is ronduit positief. Zij heeft mij zeer goed bijgestaan en voorzien van helder en duidelijk advies. Zeer professioneel en vakbekwaam. De communicatie verliep snel en gemakkelijk.

9,0

Anno

Score

Mevrouw van de Griek komt over als een stabiele en vakkundige advocaat. Zij straalt een bepaalde rust en evenwicht uit waardoor ik mij als cliënt gesteund voel en wat mij vertrouwen geeft.

8,0

Anneke

Score

Ik heb het als positief ervaren, helaas niet met een positief resultaat.

1 2 3 4 5 6 7