Van Veen Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

DAR

Score

Ik ben zeer te spreken over mijn ervaring met R.M. Stark bij de beslechting van mijn geschillen. De juridische ondersteuning is deskundig en volledig. Je wordt op professionele wijze te woord gestaan en de communicatie met derden is adequaat. In de communicatie met R.M. Stark weet waar je staat binnen de situatie. Je weet wat je van alle partijen mag verwachten en waar zelf je verantwoordelijkheden liggen. Dit geeft vertrouwen en rust bij de zoektocht naar de uiteindelijke oplossing tussen partijen. Ik zou R.M. Stark zeker aanbevelen aan derden.

10,0

A

Score

Heel goed geholpen. Goede samenwerking. Heldere uitleg van de situatie en wat de mogelijkheden waren. Als we weer wat hebben komen we beslist terug. Vriendelijke groet Rob en Anneke

10,0

T

Score

Goed verzorgd

10,0

D

Score

Dynthe heeft kans gezien ons door een voor ons lastig en pijnlijk dossier te loodsen. De professionele wijze waarop wij steeds tegemoet getreden zijn gaf veel vertrouwen. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat Dynthe niet van de " flauwekul " is.

10,0

Marion

Score

Fijne benadering, correct afspraken nagekomen

9,0

Nathalie

Score

Professioneel , betrokken, kordaat Uitstekend. Zo kan ik nog wel even door gaan. Het was een hele goede keuzen om, voor van Veen Advocaten te kiezen.