Van Hartingsveldt Schönhagen Ossentjuk Advocaten Mediators

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Merel

Score

Mijn ervaring met VHSO advocaten mediators is goed. Mijn echtscheiding duurde lang en er waren momenten dat ik eigenlijk wilde stoppen met het steeds weer in discussie gaan over alles. Gelukkig bleef mijn advocaat volhouden en gaf hij niet op. Het resultaat is top, ben er blij mee! Het had niet beter gekund (behalve dat het langer duurde dan ik wilde maar dat lag aan mijn ex).

10,0

Pieter

Score

Via familie zijn wij terechtgekomen bij M. Ossentjuk. De eerste ontmoeting was al snel een ontspannen setting. Er werd meegedacht om ons zo goed mogelijk advies te geven. Het e-mail contact via bijlagen voelt wat omslachtig. Daarnaast zou het taalgebruik wat eenvoudiger kunnen zijn.

10,0

Paul

Score

Zeer zorgvuldige en deskundige begeleiding van de scheiding. Er is veel kennis aanwezig en er wordt vlot en aquraat gewerkt. De communicatie is uitstekend. Het werk wordt gedaan met hart voor de zaak. Om zaken af te krijgen wordt er zelfs in het weekend doorgewerkt. Prettige mensen en een fijn advocatenkantoor.

10,0

S

Score

wij zijn uitstekend geholpen, zeer prettig in het contact, professioneel advies, deskundig, en snel in zowel communicatie als handelen

8,0

Marcel

Score

Ik heb het contact met de firma als vriendelijk, zakenkundig, daadkrachtig en helder ervaren. Daarnaast worden de gemaakte afspraken nagekomen.

10,0

S.

Score

Bij mr. Ossentjuk gekomen met een probleem omtrent het afwikkelen van een erfenis. Ik ben snel en goed door hem geholpen; mails werden snel en volledig beantwoord, de benodigde stukken waren snel op orde. Er was sprake van prettige manier van communiceren waarbij hij goed luisterde naar mijn wensen. Hij gaf daarop ook een realistische feedback wat de mogelijkheden waren. Dat heeft ertoe bijgedragen dat de zaken snel geregeld waren.

10,0

Richard Frankland

Score

I was very grateful to Marco for his understanding of difficult circumstances. He was always incredibly responsive and always contacted me well ahead of time limits and deadlines.

10,0

Maruschka Beijer

Score

Toen ik met mijn handen in mijn haar zat en niet meer wist wat ik moest, kwam ik bij Marco uit. Na een eerdere (niet goede) ervaring Met een andere advocaat was ik toch een beetje huiverig. Vanaf de eerste ontmoeting met Marco is dit compleet gedraaid. Marco is deskundig, eerlijk, betrokken en doet wat hij beloofd. Hij zegt het eerlijk als dingen niet realistisch zijn en geeft je het gevoel dat je het samen doet. Ik zou iedereen aanbevelen om met Marco samen te werken.

9,0

Marga

Score

Bij eerste kennismaking was al sprake van antwoorden op vragen die ik nog niet had gesteld. Goede bereikbaarheid kantoor, secretaresse en advocate. Rekening houdend met tijdslijnen, benoemen van opties. Heldere bewoording / samenvatting van stukken bij de voorbereiding van stappen en check van huidige regelgeving. Stipte verzending van stukken aan betrokkenen en stappen in de procesgang. Empathie voor de situatie en enige sturing wanneer emoties in de weg zaten. Steun bij onderhandelen en verwijzing wanneer ander specialisme nodig was.

10,0

Monique

Score

Fijn en integer kantoor met een prettige werkwijze.

1 2 3 4