Van Hall Advocaten Arbeidsrecht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Arthur

Score

Christianne is deskundig, attent en daadkrachtig.

10,0

Beppe Catanese

Score

Since the first approach I have received full attention and commitment from Christianne. The strategy was clear (push the negotiation but considering the risks involved) and the outcome matched my expectations.

10,0

maurice kater

Score

De ontvangst, behandeling, communicatie en de overleggen heb ik als uiterst professioneel beleefd, en daarnaast ook erg prettig. Verder ook een laagdrempelige en praktische omgang met bovenal een realistische benadering van de situatie. Wat ook goed is, is dat er ruimte is voor gezond sparren en discussiëren.

10,0

Mieke

Score

Mijn ervaring met Van Hall is bijzonder prettig. Van frontdesk tot mijn advocate aan toe. Vriendelijk, ontspannen, open doch zakelijk, duidelijk en direct. mr Visscher heeft mijn zaak op haar genomen en daarin meer gedaan dan strikt noodzakelijk. Dat extra stapje. Naast het feitelijke verhaal, waarna ze overigens direct overgaan tot aan- en doorpakken, is er oog en oor voor hun cliënt. Een zeer prettige samenwerking met mr Visscher van Van Hall Advocaten Arbeidsrecht.

9,0

Martien

Score

Prettige manier van contact. Mardie was makkelijk bereikbaar en schakelde snel. Niet alleen advies op juridisch vlak, maar ook goede sparringspartner.

10,0

Roderick

Score

Ik werd gedurende mijn juridische conflict bijgestaan door een rechtsbijstand jurist en heb op het laatste moment, net voor de rechtszaak, gekozen voor Van Hall advocaten. Het werd mij direct duidelijk dat dit de juiste beslissing is geweest. Mijn advocaat (Hester) pakte mijn case direct goed op en belichte zaken waar ik eerder nooit op was gekomen. Ze wist mijn verhaal de juiste juridische vertaalslag te geven en een in korte tijd een sterk verweer neer te zetten. Hester was in de rechtszaal even krachtig als doortastend en wist de juiste toon en emotie in het pleidooi te verwoorden. De doorgewinterde advocaat van de tegenpartij leek gedurende het proces te veranderen in een chaotisch verdrinkende kater die wanhopig voet op vaste bodem probeerde te krijgen terwijl Hester de één na de andere vlijmscherpe argument ter oren wist te brengen en tegen argumenten wist te pareren. Het was leerzaam en amusant om topsporters in hun element te zien presteren.

8,0

Alfred Attema

Score

Van Hall is voor ons veel meer een partner geweest dan een jurist bij een forse interne reorganisatie. Een ondernemende praktijk met hands on mentaliteit en zeer sterk in het bewaken en executeren van dit proces geweest.

10,0

Dian

Score

Betrokken, professioneel en probleem oplossend

10,0

Johan

Score

Advocaten die fijn en prettig zijn in de omgang, maar scherp op de inhoud. Dat is een combinatie die je zelden vindt. Van Hall Advocaten (Hester Ulehake) heeft ons meerdere malen geholpen naar volle tevredenheid.

10,0

Tom

Score

Ik werk 2 jaar samen met Van Hall Advocaten. Ze hebben een ondernemende instelling en zoeken mee naar oplossingen. Ze willen zich onderscheiden en dat bewijzen ze keer op keer. De adviezen zijn deskundig.

1 2 3 4