Van der Sluis, van der Zee & Kalmijn Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

René

Score

Zeer positief , goede bereikbaarheid en vlotte afhandeling .

8,0

Ingrid

Score

Ondanks de uitkomst van het kort geding tegen Talant, blij dat Koos op ons pad kwam, geen moeite was hem teveel en de communicatie was in deze korte tijd super! Nogmaals bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!

10,0

Chris

Score

Als bedrijf hebben wij een betrouwbare en kundige partner nodig als het gaat om juridische ondersteuning. Ook als er nog geen sprake is van een daadwerkelijk conflict staan de juristen van Van der Sluis, van der Zee en Kalmijn voor ons klaar met deskundig advies. Op het moment dat er toch een gang naar de rechter volgt dan kun je als organisatie gerust zijn dat je belangen uitstekend behartigd worden.

8,0

Cees Offringa

Score

Een prima ondersteuning waarbij sprake was van een weloverwogen aanpak die duidelijk voortvloeide uit verworven kennis en praktijkervaring. De richting mij (cliënt) geadviseerde keuzes per vervolgstap waren daar een duidelijk voorbeeld van. Gedurende de zaak werd door de advocaat een grote mate van betrokkenheid en inlevingsvermogen getoond.

10,0

Jan Willem Zeistra

Score

Zeer goede ervaring met mr. Jelmer de Vries. Altijd zeer duidelijk over zijn werkzaamheden. Verweerschriften waren altijd zeer helder, overzichtelijk, mijn verhaal en zienswijze perfect onderbouwd met de juridische regelgeving. Natuurlijk is het een behoorlijk uurtarief, maar hij heeft geen seconde verspild en altijd precies gecommuniceerd over zijn werkzaamheden en tijd. Voor de lange verweerschriften had hij weinig tijd nodig. Meer dan zijn uurtarief waard. Daarnaast ook achteraf geen onverwachte declaraties e.d. Ook als we niet gewonnen hadden, zou ik dezelfde beoordeling schrijven.

10,0

Remko

Score

Mr. Herman Postma heeft mij bijgestaan bij een arbeidsgeschil. Hij is snel, de communicatie verloopt helder en heeft meer dan verstand van zaken. Hij heeft realistische adviezen gegeven en weet overzicht te scheppen in de situatie. Ik heb de samenwerking als zeer professioneel en prettig/menselijk ervaren.

10,0

Ra c hid

Score

Goed

10,0

Marco

Score

Ik ben bij Marco Kalmijn terechtgekomen via mijn rechtsbijstand verzekering. De persoonlijke benadering, het meedenken en samen tot een goed plan van aanpak komen vond ik erg sterk. Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan de samenwerking en ik raad Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten zeker aan!

10,0

Daniel

Score

Ik ben van A naar B geholpen op een goede en duidelijke manier, alles was helder en er werd ook tijd genomen en uitleg gekregen voor de vragen die ik had. Al met al een goede ervaring

8,0

Robert

Score

Goede ondersteuning, realistisch en kundig.

1 2 3 4 5 6