Van der Maas & Verhoog Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Astrid Groenboom

Score

Meneer Vehoog heeft mij altijd duidelijk en goed geinformeerd over de stand van zaken. Meneer Verhoog regeert snel op mijn email of telefoontjes.

10,0

Gea

Score

Op 8 november had ik het eerste gesprek met advocaat Verhoog over een verhuurder-huurders kwestie waarbij de huurster niet aan haar verplichtingen voldeed en er met spoed om de ontbinding van het huurcontract werd gevraagd. Dezelfde dag is er al actie uitgezet en binnen een paar dagen was de datum van het kort geding bekend, 8 december. Zeer goed voorbereid en helder schetste Verhoog de situatie tijdens de rechtszitting en de volgende dag was de uitspraak er al. De huurster werd veroordeeld om o.a. binnen 14 dagen de woning te verlaten. Daarnaast is Verhoog, evenals de rest van het personeel van het kantoor Van der Maas & Verhoog, zeer klantvriendelijk en staan je op een prettige, behulpzame manier te woord. Verhuurders/huurders kwestie..... Verhoog nemen!!!

10,0

Wolter Poelman

Score

- snel reageren - altijd reageren zelfs na kantoor uren - goed advies - heldere duidelijke taal - klant gericht

9,0

metske kloppenburg

Score

mijn ervaring die ik heb met jullie kantoor is prima

9,0

sonja huisman

Score

Mijn ervaring met het kantoor is alleen maar positief. Een snelle accurate terugkoppeling en gedegen advies.

10,0

Rene Stap

Score

Prettige gesprekken gehad met positieve resultaten. Een zeer vakbekwaam kantoor met vriendelijk personeel die in alle opzichten de klant voorop zet.

10,0

Jan

Score

Hallo Naar mijn ervaring met de advocaten bureau Van der Maas & Verhoog die raad ik iedereen aan als ze een goeie Advocaat nodig hebben. Ze zijn snel en goed en zeer vriendelijk en oprecht.

10,0

Marie-Christine

Score

Peter staat echt voor je klaar en begeleid je goed. Het contact is prettig en je voelt je gesteund.

8,0

Jan

Score

In het verleden hielp Peter mij bij een Bestuursrechtelijke Bezwaar en Beroepsprocedure, en in dat beroep ben ik destijds ruimschoots tegemoetgekomen door de wederpartij, maar zonder Peter was mij dat denk ik niet gelukt! Peter, ga zo door!

9,0

Klaas Smits

Score

Nadat ik 5 jaar geleden in een vervelende rechtzaak ben belandt, heb ik verschillende advocaten in de arm moeten nemen. Gedurende deze periode ben ik teleurgesteld geraakt in advocaten, bewindvoerders en de rechtbank. Met van der Maas aan mijn zijde heb ik vertrouwen terug gekregen omdat hij; en gemeend geintereseerd is in mij als persoon, en hij voor een positief kantel punt in mijn zaak heeft gezorgd.

1 2 3 4 5 6