Van der Kooij Besters Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

M.

Score

Marie Louise Neuteboom heeft mij bij een erfkwestie bij gestaan. Van begin tot eind een prettige samenwerking; een geruststelling dat we in goede handen waren. Zeker in een familiare kwestie waarbij de emoties hoog op kunnen lopen, houd ze het hoofd koel en gaat ze gedegen te werk.

10,0

Jodie

Score

Mevrouw Neuteboom heeft mij altijd deskundig geholpen en zeer goed geadviseerd.

10,0

Hans

Score

Direct contact gehad met Jolene Groenesteijn. Zij heeft het proces met ons doorgenomen. Dag erna direct een afspraak gemaakt om een en ander te bespreken. Neemt ons vervolgens mee in alle vervolgstappen. Is goed bereikbaar voor vragen en opmerkingen en reageert snel op de mail. Ik ben zeer tevreden over de inzet, bereikbaarheid en betrokkenheid van Jolene. Ik zal haar zeker aanbevelen indien nodig. ' Mvg, Hans

9,0

Carolina

Score

Een heldere en duidelijke communicatie over wat de mogelijkheden zijn. We zijn goed bijgestaan door emoties uit de zaak te halen en de juridische perspectieven naar voren te brengen. Het gaat s geen 10 geworden vanwege de kosten maar het is de investering waard geweest

10,0

Paul

Score

Fijne advocaat met strak contact om de zaak een goed verloop te geven.

10,0

Zinab

Score

Ik ben bijgestaan door Nicole Reijnen, van Van der Kooij en Besters Advocaten. Op het moment dat je een advocaat nodig hebt kun je zelf niet meer zuiver navigeren daar heeft Nicole mij ontzettend bij geholpen, met uiteindelijk het gewenste eindresultaat.

10,0

Rene

Score

Erg snel juridische bijstand gekregen. Advocaat Olga was toegewijd en deskundig. Positief resultaat!

10,0

Alexander

Score

Normale mensen, die luisteren, eerlijk zijn en je willen helpen. Nicole Reijnen heeft ons enorm geholpen.

9,0

Lex Duller

Score

Charlotte Houben heeft mij zeer goed geholpen. Zij reageert snel op vragen/ e-mails en is ter zake zeer deskundig. Daarnaast is zij zeer prettig in de omgang en in haar manier van communiceren.

10,0

Erwin

Score

Ik ben zeer professionel bijgestaan en heb een hele positieve beschikking ontvangen. Ik zou Charlotte Heuben dan ook absoluut aanraden als advocaat. Ben blij met de snelle communicatie over en weer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9