Van Boxtel advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Roland

Score

Mijn ervaring is dat de heer van Boxtel een prima advocaat is en zijn clientèle ook schappelijk behandeld. Ik heb wel een tip voor een ieder zoek voor jezelf eerst goed uit waar je de expertise van een advocaat voor wil gebruiken. Want als je hem zelf dient te bekostigen kan het je schelen in de kosten. Als jezelf veel research en voorwerk doet. Om te onderzoeken of er ergens lijken in de bekende kast zitten die een advocaat ook niet kan weten.

10,0

Simon

Score

Erg tevreden over de samenwerking, communicatie en resultaat ! Van Boxtel Advocaten heeft ons goed geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar.

10,0

Ruud

Score

Henk gaf mij al snel een goed gevoel en het klikte voor mij goed. Hij is ter zake kundig en precies. Dank je wel voor de goede zorgen. Ruud.

10,0

Daniël

Score

Een advocaat met heel veel ervaring, kennis en komt zeer welgemanierd en vriendelijk over. Een heuse doorbijter die zich met hart en ziel inzet voor elke casus die hij voor zijn kiezen krijgt. Is duidelijk en open in hetgeen hij mee bezig is en geeft eerlijk advies. Ben geweldig geholpen door deze man. Overigens heeft hij ook hele lekker koffie ;)

8,0

Selma

Score

Meneer van Boxtel is een ervaren advocaat. Zijn schrijftaal in de mails is soms te hoog gegrepen voor de ‘normale’ burger, maar dat neemt niet weg dat hij het graag nog een keer in ‘kindertaal’ uitlegt. Meneer van Boxtel verloopt het proces vlotjes en zijn secretaresse houdt zich aan gemaakte afspraken omtrent toesturen van documenten, uitspraken en papieren.

9,0

Jp kindt

Score

Super

3,0

Fred

Score

Er is vanaf het begin te veel fout gegaan. En Henk en Fred zijn er te vaak niet in geslaagd het maximale uit hun inbreng te halen. 1. Verkeerde procedure bij de kantonrechter 2. Kansloze eis Verhaegh was te voorzien geweest 3. Te laat indienen belangrijkste bewijsstuk, waardoor niet ontvankelijk 4. Onvoldoende de argumenten van de eiser(s) juridisch vertaald Er was geen goede chemie tussen Henk en Fred

10,0

camiel

Score

Mr van Boxtel is een zeer vriendelijke man en wekt vertrouwen. We spraken af wat de scheiding zou kosten en gelukkig waren mijn ex en ik het eens over wat er in het convenant zou moeten staan. Helaas was er volgens Mr van Boxtel een door hem berekende kinderalimentatie nodig. Ik zou vast wel begrijpen dat er een extra rekening mijn kant op kwam. Ik begreep dit echter niet en heb navraag gedaan bij het juridisch loket. Het bleek volstrekt overbodig. Gelukkig nam Mr van Boxtel op onze laatste afspraak ons 30 kilo wegende papieren dossier mee (ik overdrijf echt niet). Gelukkig had ik een mondkapjes op en kon mij bedwingen om te vragen om het eens te mogen doorbladeren. Uiteindelijk is de man zijn geld dubbel en dwars waard en en raad ik hem iedereen aan alleen al voor vermaak.

10,0

maricha vanderlooij

Score

fijne advocaten is eerlijk en rechtvaardig

9,0

Nguyen

Score

Zeer deskundig advocaat, heeft heel veel passie voor zijn vak en dat zie je terug in het opgeleverde werk/resultaat. Ik ben zeer tevreden met advocaat Van Boxtel.

1 2 3