Van Beekhof Bouma Reichmann

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Claudia Solis

Score

Mevrouw Bouma, is intelligent, empatisch en deskundig, en voornamelijk, leg alles duidelijk en assertief uit. Dankzij haar heb ik mijn zoontje kunnen adopteren! Zoek je iemand die deskundig, professioneel en assertief is?. Ik raad mevrouw Bouma aan!

10,0

Jeanine

Score

Een goede vriendelijke advocaat die deskundig is op het gebied van roze ouderschap.

10,0

Karin Dousi

Score

Goed voorbereid in de rechtzaal.

10,0

Sabine

Score

De best mogelijke afwikkeling, gegeven de omstandigheden. Deskundig, objectief en prettig in het contact.

10,0

petra

Score

Ik voelde me enorm gesteund door Annelieke. Ze wist waar ze het over had en stuurde me feilloos door lastige gesprekken en onverwachtte problemen. Kennis van mensen en echtscheidingen volop aanwezig. Door regelmatig factureren wist ik ook goed waar ik financieel aan toe was. Alles correct afgehandeld dus.

10,0

HT

Score

Wegens een lastige gezag's kwestie ben ik via internet beland bij Van Beekhof Bouma Reichmann. Mevrouw Bouma was mijn raadsvrouw gedurende het traject. Gedurende de periode ben ik goed geadvisseerd en was het contact direct en on point. Mevrouw Bouma dacht continue mee en het resultaat mag er wezen. Ik geef niet snel een 10, maar deze is op zijn plaats en verdiend.

8,0

Fabian

Score

De parate kennis en beschikbaarheid was uitstekend.

8,0

cees

Score

Kundig en constuctief advies, op een prettige manier verstrekt.

9,0

Anoniem

Score

Annelieke is een kundig en betrokken advocaat die altijd zeer snel reageert op verzoeken / vragen van de klant. Is goed in staat complexe juridische zaken in heldere taal uit te leggen. Komt haar afspraken altijd na: levert conform afspraak.

8,0

Fabian Bloem

Score

Ik blijf graag klant van Annelieke.

1 2