Van Barneveld Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

O.

Score

Advocaat Oosterhof heeft me goed geholpen tijdens mijn strafzaak. Hij was altijd makkelijk bereikbaar voor mij. Als ik hem belde kon hij binnen een paar dagen bij mij komen op bezoek in de PI. Voor de rechtzaak heeft hij mij goed voorbereid. Over wat ik kon verwachten tijdens de rechtzaak. Ik heb goede tips gekregen. Hij nam hier echt de tijd voor. Hij heeft me heel goed geholpen ondanks dat hij pro deo advocaat was voor mij.

10,0

M

Score

Steven Oosterhof heeft mij bijgestaan in een strafzaak. Kan niks anders zeggen als dat hij alles heeft gedaan mij te helpen en bij te staan. Ondanks dat hij was toegewezen als piket advocaat. Altijd bereikbaar en klaar om mij te woord te staan! Echt een aanrader M. B

10,0

Richard

Score

Werd aan mij Steven Oosterhof toegewezen om bijstand te verlenen ivm een strafrechtelijk traject. Met veel plezier en betrokken met hem samengewerkt. Steven heeft mij het gehele traject zeer professioneel geholpen en begeleid. Hij was altijd goed bereikbaar (telefonisch/e-mail), juridisch en strategisch zeer kundig, anticipeerde snel en was continu bezig om het onderste uit de kan te halen mbt de afdoening. Hij had een sterk pleidooi opgesteld welke hij daarnaast ook goed ter zitting kon uitdragen met vrijspraak als resultaat.

10,0

chuck

Score

Erg triest traject waar het beste van is gemaakt. Op basis van feiten en deskundigheid e.e.a. (naar het lijkt) op de rails gekregen. Dank - ook namens mijn familie!

10,0

Daniel

Score

Contact gekregen met Advocaat (Steven) via mijn werkgever. Advocaat was goed op de hoogte van mijn zaak. Advocaat had diverse malen telefonisch contact met mij om de zaak te bespreken. Advocaat had een sterk pleidooi tijdens de zitting. Indien ik in de toekomst weer een advocaat nodig heb, dan ga ik zeker Van Barneveld Advocaten benaderen.

10,0

betty water

Score

Fijne samenwerking Goede adviezen Prettige contacten Alles vlot verlopen

9,0

Dick

Score

Steven heeft zich fantastisch ingezet voor mijn zaak, stond open voor mijn inbreng wat geleid heeft tot het beoogde resultaat, namelijk vrijspraak! Dank hiervoor Dick van Berkum

8,0

Cindy

Score

De dienstverlening van Van Barneveld Advocaten kenmerkt zich door de persoonlijke benadering en de grote betrokkenheid. Niet alleen van de advocaten maar zeker ook van de backoffice.

10,0

Fred

Score

In een voor mij emotioneel beladen tijd, heb ik voor mij kunnen afsluiten en vergeven na jarenlang onrecht. Dit mede door het gehele team en mijn geachte en gewaardeerde advocate Katelijne van Barneveld. Na 19 jaar weer rust door de inzet het kantoor, waarvoor wij dankbaar zijn. Uit mijn optiek zeer aanbevelenswaardig door kennis en vooral empathie. In het leven maakt men keuzes, waarbij deze een van de beste is geweest. Hulde Fred,

10,0

Duc Le ngoc

Score

meneer, weet veel van zijn vak .dit resulteerde een soepele samenwerking en een efficiƫnt verloop van het proces.

1 2 3