Trust Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Marion

Score

Trust advocaten en met name Kim van Zanten. Zij heeft mij, met haar kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, ontzettend goed geholpen.

9,0

Dorien

Score

betrokken en goede voorlichting en advies gehad met positief resultaat

9,0

Patrick

Score

Kim van Zanten krijgt van mij een dikke pluim, voor hoe ze me vanaf het begin van toen ik contact zocht met mijn case, tot het slotstuk, geholpen en bijgestaan heeft met advies en opvolging. Altijd kon ik bij haar terecht en altijd maakte ze tijd voor me vrij om me rustig te houden en advies te geven. Dat heeft me uiteindelijk in een hele moeilijke tijd, vaak op de been gehouden. Dus het kantoor mag zeer blij zijn, met haar aanwezigheid. Nogmaals dank Kim, groet Patrick

10,0

Kimberley

Score

Na een mail sturen, kreeg ik vrijwel meteen antwoord. Aardig personeel, er werd goed meegedacht en ik ben top geholpen.

10,0

william

Score

twijfelde om de stap naar advocaat te maken. Ben zeer blij dat ik het gedaan heb . het arbeidsconflict was achteraf gezien toch niet goed gekomen. heb zeer veel hulp van kim gehad om de juiste beslissing te maken. Ook fijn dat ik met kim een persoonlijk gespreken hep gehad.

10,0

Jeroen

Score

Een voortijdige straf beëindiging van 'mijn' WSNP heeft mr. Mandy van Brunschot weten om te keren tot een voortijdige beëindiging met 'schone lei'. Dit alles in een zeer kort tijdbestek, doelgerichte communicatie, terdege voorbereiding en goed beargumenteerde pleitnota. Niet alleen een schone lei, maar nu ook eindelijk weer de kans mijn leven vorm te geven.

9,0

Mélanie van Beeck

Score

Ik ben heel goed geholpen door Kim van Zanten. Ze schakelt snel, overziet het geheel en heeft oog voor details. Daarnaast is ze betrokken en kundig: heel fijn dat ze me in een lastig proces heeft bijgestaan en ontzorgd heeft op juridisch gebied. Mede door haar advies ben ik op korte termijn tot overeenstemming kunnen komen met mijn werkgever.

9,0

Jac van Stratum

Score

Mandy heeft me ondersteunt tijdens een lastig juridische situatie waarin ik met mijn bedrijf en buiten onze invloedssfeer in terecht ben gekomen. Mandy heeft er mede voor gezorgd dat ik van een potentiele gedupeerde een "profiterende" werd van die situatie. Mandy is ter zake kundig, zeer scherp en creatief in het vinden van de juridische juiste oplossingen.

10,0

Vd Elsen

Score

Duidelijke, eerlijke gesprekken. Super goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.

10,0

Henk & Susan

Score

Gedurende enige tijd waren we in conflict met de belastingdienst. Trust heeft gedurende die hele periode geen moment verstek laten gaan. We konden steeds weer met onze zorgen en problemen bij hun terecht. Onze dankbaarheid jegens Trust is bijzonder groot.

1 2 3 4 5 6 7