TEN Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Inge

Score

Er wordt gezocht naar een goede balans tussen de belangen van de cliënt en de tegenpartij, zodat de relatie niet verslechtert. Maar als het nodig is, worden de grenzen duidelijk getrokken. Ik was heel blij dat er echt opgekomen wordt voor de belangen van het kind, dat in bescherming genomen moet worden tegen beïnvloeding en touwtrekkerij.

10,0

Joyce van Esch

Score

TEN Advocaten heeft gedurende het hele traject met raad en daad voor mij klaar gestaan. Snelle reacties bij vragen, steun en begrip op momenten dat ik dat nodig had en daarnaast oprechte betrokkenheid.

10,0

Michael

Score

Goede sparringpartner, realistisch en verstand van zaken. Hier heb ik veel aan gehad.

10,0

Brigitta

Score

Vanaf het eerste contact het gevoel gehad dat ik serieus genomen werd en dat er iemand voor mij ging staan. Vanaf de start tot het eind een goed contact gehad over de stappen die genomen moesten worden en daarbij een goed advies. Wat ik erg op prijs heb gesteld is de menselijke kant ook persoonlijk voelde ik me erg gesteund. Bedankt

10,0

Pieter Hendrikus

Score

De lijntjes zijn kort, doelgericht richting de juiste oplossingen.

10,0

Eddy Berg

Score

helder en deskundig

10,0

Wil

Score

Ik had Inge Mooren – van Weereld als advocaat, zij heeft in het begin mijn verhaal goed doorgelezen en een uitgebreid gesprek met mij gevoerd. Tijdens de gehele procedure gaf zij al aan dat het wel goed zou komen waarop ik als niet juridisch specialist haar ben blijven vertrouwen. Uiteindelijk is er een goed resultaat geboekt en is alles naar volledige tevredenheid afgehandeld geworden.

10,0

Lucas Geurts

Score

Ik ben ontzettend blij met de hulp die ik van mevrouw de Koning heb mogen ontvangen. Zij heeft mij op meerdere fronten ontzettend goed geholpen, geadviseerd en bijgestaan. Zij bracht orde in de juridische rompslomp waar ik mij begaf en niks van begreep. Met duidelijke uitleg en focus op wat relevant is heb ik geweldige hulp ontvangen!

9,0

Rob

Score

Zie geen nadere toelichting

10,0

Maarten

Score

Als je toch een advocaat nodig heb zorg dan voor een goede advocaat. Ten advocaten is enorm goed in de diverse disciplines. De advocaten waar wij mee werken zijn naast vakkundig ook leuke mensen om mee te werken. Echt een aanrader.

1 2 3 4 5 6