Stip Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

bas

Score

Ik was op zoek naar een eerlijk, redelijk en helder verhaal zonder valse verwachtingen..... gevonden!

10,0

Marouane

Score

Ben geholpen door Dhr G. Poot zeer vriendelijke man begeleid je goed vanaf intake tot aan de zitting. Top stip advocatuur ziet mij zeker weer terug

10,0

Mhamed

Score

Met heel veel geduld en op vele manieren toch gelukt om te bereiken wat ik wou

10,0

Zouhaïr

Score

Heb Gert Poot ervaren als een zeer deskundige advocaat. Die ook de emotie bij je als direct betrokkenen weet te elimineren waardoor je de zaak beter en helderder begrijpt met een einddoel voor ogen. Verder heb ik Gert ervaren als een pro-actieve advocaat die alle toegestane middelen uit de kast haalt om T.b.v. je zaak te dienen. Kortom ik begrijp dat je niet zit te wachten op een advocaat maar als het echt moet kan je je geen betere wensen dan Gert Poot.

9,0

Furkan Yildiz

Score

Een advocaat die je in alle opzichten helpt en van eerlijk advies voorziet! Wij zijn enorm geholpen door Gert. Hij staat gelijk paraat wanneer je een vraag hebt en is flexibel. Is transparant en geeft je vertrouwen. We hadden ons geen betere advocaat kunnen wensen! Dankjewel Gert voor alles, je bent echt een topper!!!!

10,0

Mhamed

Score

Met alle geduld en tijd die nodig was, hielp iets niet, keek m'n advocaat altijd naar n volgende oplossing. Vandaar 2000x dank

10,0

@

Score

Gert is een ontzettend goed en professioneel! Zelfs woorden zijn niet genoeg om te omschrijven hoe goed Gert is in zijn vakgebied. Kent geen lange wachttijden en neemt snel klanten direct aan zonder tijdverlies. Hij is erg sociaal, fijn in het contact, flexibel, positief, adequaat, vriendelijk, transparant, trouw met afspraken, behulpzaam, attent, doortastend, accuraat, heel deskundig, begripvol, scherp, enthousiast,zakelijk,betrouwbaar, creatief, duidelijk, oplossingsgericht, betrokken, meedenkend, toont initiatief en empathie, heeft veel inlevingsvermogen en is zeker van zijn zaken. Hij is zeer ervaren en heeft veel kennis van zaken. Gert is meer dan een advocaat en zelfs in moeilijke situaties kan hij goed handelen waarbij hij de beste resultaten behaald. Hij staat met alles voor je klaar en hij is echt top klasse! Gert en Stip advocatuur werkt Stipt volgens wensen en doelen van klanten. Heeft veel talenten en bereikt veel. Voor alles heeft hij wel een oplossing en dit maakt hem zeker uniek met zijn goede dienstverlening. Wat heel belangrijk is dat hij een goede luisterende oor is en heel intensief aandacht schenkt aan zijn klanten waarbij hij ook 24/7 bereikbaar is. Kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal bij hem. Geeft goede adviezen, zekerheid en bespreekt alles netjes met zijn klanten bij elke stap. Gert verricht intensief maatwerk waarbij hij binnen korte tijd hele goede top resultaten bereikt. Wat Gert bijzonder maakt, is dat hij met hart en ziel werkt. Daarnaast zelfs in moeilijke tijden weet hij zijn klanten op te vrolijken en gerust te stellen. Voor snel en goede hulp dan ben je bij Gert op het goede adres veilig en raad ik zeker aan te bevelen aan iedereen.Mijn dank is heel groot aan Gert en ben ontzettend tevreden over de samenwerking.Hij is uitstekend goed in het contact, communicatie en op alle gebieden.Kortom hij gaat 100% voor zijn klanten. Mijn complimenten aan Gert,hij verdiend meer dan een cijfer 10 want hij is echt een super top advocaat.

9,0

Charlotte

Score

Vlot in reactie en adequate afhandeling

10,0

Luuk

Score

Deskundige en persoonlijke hulp in moeilijke situaties is belangrijk. Hier kan je bij Stip Advocatuur op rekenen. Ik ben zeer goed geholpen en ik ben erg tevreden met het behaalde resultaat.

10,0

Andrea Märzová

Score

Deep knowlegdes about Dutch law with good overview from the international one. Great in English - not only to communicate but to think as well.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13