Stijn Maas (Allied Advocaten)

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Christine

Score

Ik belde met een advies vraag en ik werd binnen 5 minuten teruggebeld door dhr Maas. Hij heeft goed geluisterd naar mijn situatie en door samen te sparren heb ik alles op een rijtje kunnen zetten en weet ik wat mijn mogelijke vervolgstappen zijn. Heel fijn dat hij zo snel ondersteuning kon bieden. Mocht ik verder hulp nodig hebben in mijn proces dan zal ik direct met hem contact opnemen.

9,0

stephan van der Sluis

Score

Blij was ik met Stijn en hoe mij zag in mijn probleem. Hij heeft me prima, deskundig hulp en advies gegeven. Waarvoor dank.

10,0

Martijn

Score

Stijn Maas heeft me in een zaak tegen mijn voormalig werkgever bijgestaan. Samen hebben we de rechtzaak gewonnen. En daarna hebben we een mooi resultaat gehaald in de onderhandelingen. Stijn luisterde heel goed naar mijn gevoel en geweten. Hij wist goed hoe we de zaak moesten aanpakken. Ook als mijn emoties te veel de overhand hadden kon hij goed sturen met advies. Zeer prettig samengewerkt. Goed berijkbaar en deskundig.

10,0

Felicity

Score

Stijn Maas denkt mee, is realistisch, betrokken en staat echt achter je. Ook de communicatie was fijn!

10,0

Michel

Score

Stijn was in staat om een helder overzicht te geven van de mogelijkheden en consequenties van bepaalde keuzes. En heeft mij met to-the-point advies in de goede richting gewezen.

10,0

Johanna

Score

Via een andere advocaat, die ooit in een zaak tegenover hem stond, ben ik bij Stijn terecht gekomen (de andere advocaat kon mijn zaak niet doen). En wat was dit een goede doorverwijzing! Stijn maakte zich de ins en outs van mijn casus supersnel eigen en nam van meet af aan het voortouw en vloog de zaak heel voortvarend aan. Hij is betrokken er voor de volle 100% voor gegaan. Ik heb niet 1 keer het gevoel gehad dat ik één van de vele klanten was. Bij mij ging het erom of ik er met de werkgever 'met wederzijds goedvinden' uit kon komen, of dat het een gang naar het UWV zou worden, en die onderhandeling heeft Stijn tot het gaatje gevoerd. Zelfs toen ik op een zeker moment twijfelde om door te gaan want ik vond het resultaat eigenlijk wel 'goed genoeg', wist Stijn mij te overtuigen van zijn vertrouwen in de zaak dat hij ook dat laatste stukje binnen zou halen. Je merkt aan alles dat Stijn door de wol geverfd is; hij is gedegen in zijn juridische kennis, scherp -maar respectvol- in zijn communicatie, en treedt daadkrachtig op daar waar het moet. Dit alles heeft geleid tot een messcherp resultaat. Ik ben echt heel blij dat ik bij hem terecht gekomen ben en hij mijn belangen heeft behartigd. Ik had dit in de verste verte niet zelf gekund. Hij heeft mijn ex-werkgever alle hoeken van de kamer laten zien en zij zijn met al mijn (onze) eisen akkoord gegaan. Ik heb de samenwerking als zeer efficient ervaren: Hij komt snel to the point, hij denkt snel en hij overlegt snel en daardoor blijft de rekening ook nog te doen (de juridische kosten heeft hij, door middel van goede argumenten, overigens ook op mijn ex-werkgever weten te verhalen). Hij is daarnaast ook heel prettig in de omgang, geen pretenties what so ever. Eerlijk gezegd kan ik niets negatiefs over Stijn vertellen. Ik hoop niet ooit weer in zo'n situatie terecht te komen, maar als dat wel gebeurt dan zal ik hem met zekerheid wederom benaderen.

10,0

Anneloes

Score

De heer Maas schakelde snel, gaf duidelijke en realistische feedback. Dankzij de hulp van de heer Maas zijn er enkele significante risico’s voorkomen. Zijn constructieve feedback is geheel overgenomen.

10,0

Samir

Score

Ik ben uitstekend geholpen door Stijn Maas. Na de kennismaking kreeg ik direct een vertrouwd gevoel voor mijn zaak. Hij is duidelijk en geeft goed inzicht over wat er juridisch mogelijk is. Door zijn vakkennis, deskundigheid en vooral zijn gedrevenheid stort hij zich volledig op de zaak. Dit resulteerde in een positief eindresultaat. Ik zou hem aan een ieder die een advocaat nodig heeft aanraden. Kortom TOP! Ben hem dankbaar voor zijn inzet/hulp.

9,0

Tom

Score

Stijn heeft mij in mijn case ten allen tijden zeer goed en op een persoonlijke wijze geholpen. Hij is duidelijk in de communicatie en waarschuwt ook voor alle mogelijke gevolgen.

10,0

R

Score

Stijn is een weloverwogen advocaat met kennis van zaken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14