Stellicher Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

9,0

Maryse

Score

De communicatie met Dhr. Plattel was duidelijk en er werd snel actie ondernomen met een positief resultaat. Ook werd een andere vraag over een ander probleem naar tevredenheid beantwoord en uitgelegd.

10,0

N

Score

Snel een afspraak voor intake, duidelijk plan en heldere strategie en communicatie. Professioneel en betrokken, van intake tot afsluiting.

10,0

Nellie Bos

Score

Snel tot de kern van het probleem gekomen, op heldere wijze aangepakt.

8,0

Roel

Score

Wij zijn al aantal jaren cliënt bij Stellichter. Gezien toch wel roerige tijden, mede door Covid en de resulterende financiële perikelen eromheen hebben wij meermaals beroep gedaan op de kennis van Stellicher. Dit op gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht etc. De bereikbaarheid van Stellicher als aanspreekpunt en de communicatie met de advocaten/medewerkers zelf is goed tot zeer goed te noemen. De inhoudelijke kennis en tevens vasthoudendheid in zaken ligt tevens op een goed niveau. TIP voor enquêteur: grijze lettertypes en tekstvelden op een scherm zien er weliswaar netjes uit, echter komt de leesbaarheid niet altijd ten goede!

10,0

bart nuy

Score

Zowel dhr. Hagen & mevr. Nijboer staan ons altijd correct en zeer deskundig bij. Denken mee en zijn oprecht. Zeer fijn kantoor!

9,0

Funs

Score

In een complexe zaak was het dossier altijd volledig op orde. En dat zorgde ervoor dat we de zaak wonnen.

10,0

anoniem

Score

Wij zijn zeer betrokken en deskundig geadviseerd door de advocaat. Door haar kennis en advies zijn wij heel goed geholpen. Wij zouden Stellicher advocaten zeker aanraden.

8,0

Peter Stunnenberg

Score

De advocaat van Stellicher toont zich altijd betrokken, is deskundig, zeer volledig en zorgvuldig. Zij is altijd bereid onbekende (branchegebonden) zaken na te zoeken. De contacten verlopen heel plezierig en ik word altijd snel te woord gestaan. Soms zou ik een iets meer adviserende houding op prijs stellen. Nu schetst de advocaat de verschillende opties maar laat de keuze daartussen dan aan mij.

9,0

annemiek flipse

Score

lastig traject waar wij onverwachts in waren beland door werknemers. Door een geweldige advocaat super goed en naar uiterste tevredenheid opgelost

10,0

Huub van Helvoort

Score

Advocaat van Gestel is een slimmeRick. Steeds werd er goed gecommuniceerd en adekwaat gereageerd naar mij toe. In de rechtszaal in Groningen liet hij de tegenpartij alle hoeken van de zaal zien ondermeer door een uitstekende voorbereiding en uitreiking aan alle aanwezigen van zijn prachtige pleidooi.

1 2 3 4 5