Stadhouders Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Joop

Score

Zeer deskundig en snel zonder komedie. Erg fijn samengewerkt. Zou haar zekers aanbevelen.

10,0

Tonnie

Score

Ik heb mevrouw Stefels leren kennen als een zeer gedreven advocate. Zij heeft mij bijgestaan in een moeilijke periode, ze is zeer betrokken en was altijd bereikbaar om de zaak te kunnen overleggen. De kracht lag erin door samen te werken, want wanneer je iets wil bereiken zal je je hiervoor moeten inzetten. Door mijn ervaring kan ik met oprecht Stadhouders Advocaten aanbevelen. Ik wil via deze weg mevrouw Stefels nogmaals bedanken.

10,0

Marjolijn

Score

Naar mijn idee is aan mijn hulpvraag voldaan. Met kennis van zaken en met compassie. Zonder onnodig de rekening op te laten lopen.

9,0

Rapunzel

Score

Hoewel het niet anders kan dan dat degene die mij geholpen heeft het druk heeft, maakte zij altijd tijd voor mij vrij voor onze gesprekken over welke stappen we moesten zetten. Alles is met een sisser afgelopen, maar alleen was ik er niet zo goed uitgekomen als nu, met hulp van. Veel geleerd over werkgevers en baasjes. Ik wist mij gesteund, want als er iets speelt op het werk, sta je er helemaal alleen voor (uit angst durven collega's je niet te steunen), maar ik had de beste advocaat van Stadhouders Advocaten. (Wegens privacy noem ik de naam niet). Aanbevelen? Jazeker!!!

10,0

Marc

Score

Esther Pouls heeft mij op professionele wijze geholpen met een gevoelige en emotionele afwikkeling van de nalatenschap van mijn ouders. Ze wist naar alle partijen een juiste toon te vinden, en daarmee tot een goede afloop te komen.

10,0

Robbin

Score

bedankt voor de proces guidance zodat we zelf de inhoudelijke zaken konden afstemmen

9,0

Chris

Score

Goede communicatie, wordt altijd teruggebeld of gemaild. Duidelijke adviezen, heldere taal. Geeft goed aan wat wel en niet te doen. Ter zake kundig, direct en no nonsens.

10,0

R

Score

Zeer veel steun gehad tijdens een moeilijke scheiding.

7,0

Barry

Score

Ik heb meerdere keren van de diensten van Marit gebruik moeten maken. De 1 met een beter resultaat dan de ander. Aan de inzet van Marit lag het niet, de rechter bepaald uiteindelijk. Marit laat zich nooit meeslepen in emoties door anderen. Neemt de tijd, blijft altijd rustig en professioneel. Aanrader, zeker voor alimentatiezaken.

7,0

jan

Score

niet helemaal mijn gelijk gekregen maar wel voldoende eruit gehaald , er zat niet meer in bedankt meneer mesker

1 2 3 4 5 6 7