Speer Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Katrin

Score

Wij waren blij, dat we het gesteggel met de huisbaas aan Jennifer konden overdragen. Zij heeft onze zaak zeer deskundig en betrokken afgehandeld. Wij zijn ook zeer tevreden met de uitkomst.

10,0

Carlijn van Brug

Score

Heeft ons super goed geholpen met de rechtszaak.

10,0

Damien

Score

Ik ben prima geholpen

10,0

Daphne

Score

Jennifer Aalspeer heeft mij heel goed geholpen tussen een huur conflict die ik had met mijn voormalige huisbaas. Het is een hoofdstuk wat ik eindelijk kan afsluiten . Ik zal Jennifer altijd dankbaar zijn voor wat ze voor mij gedaan heeft. Ze is betrokken, scherp, communiceert duidelijk. Daarnaast gaf ze mij een gevoel van zekerheid vertrouwen dat het goed zou komen... De zaak is spoedig verlopen.

10,0

Yet

Score

Is een heel goede advocaat, ik had gelijk een klik ze luistert heel aandachtig. En dat is heel belangrijk een klik. Communicatie was uitstekend en ik voelde mij begrepen, en dat is ook heel belangrijk mevrouw speer is een aanrader.

10,0

Niv

Score

We were referred to Jennifer due to a dispute with our landlord about an unjustified withheld deposit. She handled our case with professionalism, empathy and commitment, and helped us get the result we were looking for. It was very pleasant working with Jennifer and we'd definitely recommend her services.

9,0

Reinout de Jongh

Score

Fijne advocate met veel kennis van de woon markt, wist ons goed te ondersteunen. Uiteindelijk bleek wel dat de juridische weg een stuk meer tijd zou kosten dan gewoon verhuizen, dus zijn wij verhuisd. Maar wij konden altijd met alle vragen bij Jennifer terecht en kregen dan ook de antwoorden waar we naar op zoek waren.

10,0

Jereme

Score

Jennifer Alspeer is een Top Advocaat! Zij heeft zeer goede kennis van zaken en geeft duidelijk en eerlijk advies.

9,0

Sjoerd

Score

Jennifer heeft ons geweldig goed geholpen bij het conflict met onze huurbaas. Waar de advocaat van laatstgenoemde vaak driftig, oververhit en onzorgvuldig uit de hoek kwam, vormde Jennifer juist een baken van rust en deskundigheid in onze verdediging. Naast de juridische kant van het verhaal, nam Jennifer ook de tijd om ons gerust te stellen bij dreigementen en wist ze ons met empathie op onze rechten te wijzen. Heel erg fijn!

10,0

Shanana

Score

Jennifer was an excellent lawyer who responded very quickly to my inquiries. Alongside, she was very good at keeping me calm and supported through the process. Most of all, I appreciated her sound and honest legal advice that helped me in the process. Thank you.

1 2