Solstad Letselschade Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Salina Buljko

Score

Fijne ervaring gehad met juiste advies op maat.

10,0

Sadia

Score

Ik heb een hele fijne ervaring met solstad advocaten (Mvr Barendregt). Alles was altijd duidelijk volgens de afspraak. Ik werd altijd op de hoogte gehouden waar ik aan toe was.

10,0

N

Score

Ben uitstekend geholpen door Mevr Barendregt. Ben als voetganger aangereden en ben ook nog slachtoffer geweest van een medische fout . De Medische fout is na wens afgewikkelt Hoop dat de volgende letselschade zaak ook goed wordt afgewikkelt. Heb er alle vertrouwen in. Mevr .Barendregt is ook zeker aangeraden ze reageert super snel .Houd je overal op de hoogte en heeft mij top bijgestaan beter heb ik het niet kunnen wensen . Hartelijk dank voor u hulp en op na de volgende letselschade zaak.

10,0

MC MC Rios

Score

Mijn ervaring is/was , we kregen veel aandacht om deze zaak in goede orde te krijgen.

10,0

Mitchel

Score

Goede hulp

10,0

Denise

Score

In een strijd van 4 jaar met de wederpartij ben ik ontzettend goed bijgestaan door Solstad Advocaten. Voor mij een vriendelijke en betrokken advocate die het onderste uit de kan heeft gehaald. Bedankt voor uw hulp en dienstverlening.

10,0

Zsanett kiss

Score

Sinds 2018 werd ik geholpen door solstad advocaten na een verkeersongeval. Ik ben zeker zeer dankbaar voor de eindresultaat en jullie inzet en hulp en natuurlijk alle werk. Jullie hebben overal bijgestaan en het beste uitgehaald Ik kan voor iedereen jullie aanraden. Hartelijk dank voor jullie inzet en werk. Ik ben zeker zeer dankbaar voor

8,0

anoniem

Score

1ste periode matig met medewerker van Solstad. Meneer reageerde niet of niet snel op mijn emails. Dan belde ik vervolgens, maar kon meneer niet spreken. Receptie stuurde meneer dan een terugbel verzoek, maar ook dan werd ik geregeld niet teruggebeld. Of deed meneer een belofte voor een bepaalde datum mij te bellen, maar gebeurde het ook niet. En als ik met meneer sprak, vond ik de communicatie niet altijd duidelijk. Verder had ik het gevoel dat onze zaak voor meneer geen prioriteit had en onderaan de stapel lag, meneer het ook heel druk had. Nadat ik een klacht hierover bracht, werd de zaak door een andere medewerker overgenomen. Een zeer betrokken, adequate dame. Op moment ik belde of een email stuurde, ontving ik geregeld dezelfde dag nog een reactie. Ik voelde dat mevrouw onze zaak goed inzichtelijk had en er actief mee bezig was. De letselschade is uiteindelijk door mevrouw naar alle tevredenheid opgepakt en afgehandeld. De onderstaande antwoorden (beoordelingen) baseer ik dan ook op de 2de periode; met mevrouw.

10,0

Natasja Langstraat

Score

Solstad letselschade advocaten is erg klantgericht en denkt goed mee met de klant. Je wordt voorzien van voldoende informatie over je lopende zaak en krijgt daarnaast gericht advies, wat ik als zeer prettig heb ervaren.

10,0

abdel el youssoufi

Score

Mijn persoonlijke ervaring is zeer positief

1 2 3 4 5 6 7