Slappendel Familierecht

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Frank

Score

In deze moeilijke situatie waarbij mijn jongste dochter een process aanspande, heeft Eline mij zeer goed bijgestaan met raad - daad en een zeer goede begeleiding. Eline heeft een luisterend oor - scherp inzicht en een goed inlevingsvermogen. Zij heeft me heel goed geholpen. Ik ben echt blij en dankbaar met het werk van Eline. Een echte aanrader als je een familie advocaat nodig hebt. Eline , bedankt voor alles!

10,0

Erik

Score

Eline luistert naar wat je wil bereiken. Ze weet precies wat haalbaar is en houdt alles realistisch, vooral als door allerlei emoties je zelf het even niet meer ziet. Je komt niet voor je plezier bij een advocaat maar Eline weet met heel veel goede raad en het juiste advies je met een goed gevoel de hobbels te nemen die genomen moeten worden. Ik heb heel veel steun aan haar gehad en ik ben Eline daar dan ook heel erg dankbaar voor.

8,0

Cor Wolf

Score

Een langlopende zaak is door de deskundige aanpak toch nog redelijk snel tot een bevredigende oplossing gekomen.

10,0

Ron

Score

Snelle communicatie, helder in uitleg. Deskundig.

10,0

Maurice

Score

Ik heb voor Eline gekozen om me te ondersteunen in een rechtszaak over partneralimentatie. En daar heb ik geen moment spijt van gehad. Onze gesprekken verliepen efficiënt, de juridische stukken waren helder en tijdens de zitting bracht Eline scherp en goed getimed mijn belang naar voren.

1,0

Anoniem

Score

Als advocaat zal ze het best aardig doen, maar in de mediation is er nog veel plek voor verbetering. Ook op administratief vlak is er nog veel te verbeteren. Verslagen kwamen niet, pas na meerdere keren bellen kregen we een mail. Spelfouten en halve zinnen in een verslag. Het convenant kwam een dag voor de ondertekening!! Vol afspraken die niet klopte en die dus weer verbeterd moesten worden tijdens de afspraak! Slechte gesprekken, Nee ik zou het niet aanraden!

10,0

Ivan

Score

Dé advocate die je nodig hebt voor dit soort zaken!

9,0

Mike Hensen

Score

Een goede vriendelijke advocaat, mee levend en mee denkend.

10,0

Janneke

Score

Eline is een fijne advocaat. Ze luistert, begrijpt je en is vooral duidelijk. Ze laat weten wat je juist wel óf juist niet moet doen en dat geeft dan weer rust in jouw eigen proces.

10,0

sandra

Score

Een prettige ervaring in een zeer onprettige situatie voor ons persoonlijk.

1 2 3