SCHMDT Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Mattijs

Score

Menno heeft voor ons een het juridische gedeelte van een business case uitgewerkt. Hiervoor was kennis van zowel het Nederlandse, Oostenrijkse en Europese recht noodzakelijk. Het onderzoek en daaropvolgende advies is voor ons erg waardevol gebleken. Geweldig ook dat hij een echte ondernemersmentaliteit heeft en zich goed in kan leven in de gedachtegang van ondernemers. Al met al een kundige advocaat en een fijn persoon om mee samen te werken.

10,0

Angelo Tromp

Score

Vanaf het begin tot de afhandeling, was er sprake van een zeer betrokken en persoonlijke begeleiding. De communicatie was prima en altijd ter zake, waardoor een deskundig advies (op maat) volgde.

10,0

Piet

Score

Voor het opstellen van de leveringsvoorwaarden hebben we de risico's uitputtend geƫxploreerd. Fijn om je met de expertise van Schmdt in de rug gedekt te voelen.

8,0

KIP Republic

Score

Schmdt is actief betrokken bij de zaak. Denkt graag mee buiten de lijnen en weet heel goed het vak toe te passen op de wensen van een organisatie.

10,0

Mark

Score

Mr. Schmidt is betrokken en heeft een luisterend oor als sparringpartner in de zaak waarin we beland waren. Zijn nuchtere en zakelijke kijk op de, soms wel emotionele kanten van het geschil, maakte het voor ons makkelijker om tot een akkoord te komen.

8,0

Remon

Score

Schmidt heeft ons geholpen met invorderingen op klanten in het buitenland, de Oostenrijkse / Duitse link van Schmidt was daarbij van groot voordeel. We zijn positief over de samenwerking en de mogelijkheid om pragmatische oplossingen per situatie te vinden.

8,0

Derek

Score

Zeer enthousiast, betrouwbaar en deskundig kantoor met ook nog eens zeer prettig en persoonlijk contact.

10,0

M

Score

Bij dit kantoor is er voor mij als juridisch leek altijd duidelijke communicatie bij de soms taaie juridische afwegingen. Er is vooraf helderheid over te verwachten keuzes en kosten die er kunnen zijn. Het is prettig zaken doen met dit kantoor.

9,0

Bas

Score

Menno is een advocaat die de puntjes op de i voor je zet.

10,0

Marijke

Score

Na jaren geleden al eens samengewerkt te hebben, wat toen ook heel prettig was verlopen, hebben we nu weer contact opgenomen voor een bepaalde klus. Dit project moest snel starten en dat lukte gelukkig. De samenwerking was weer prima en ik kan SCHMDT Advocatuur van harte aanbevelen.

1 2