Scherp.Legal

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jacob

Score

Wij hebben Marianne meerdere malen advies gevraagd, zij komt snel tot de kern van de zaak. Het gevoel geen nummer te zijn maar een relatie die om advies vraagt dat snapt Marianne volledig. Wat mij betreft doe je er goed aan om haar voor diverse zaken in te schakelel.

10,0

Suzanne

Score

Mijn ervaring met Scherp.legal is zeer goed ze zijn altijd zeer punctueel, komen de afspraken na en zijn zeer vakkundig op vele vlakken. Daarom heb ik al meerdere keren gebruik gemaakt van hun diensten en zal dat zeker in de toekomst blijven doen.

8,0

Marco

Score

Bij een overtreding van mijn auteursrechten op foto's van mij als fotograaf heeft Scherp Legal goed geholpen om middels een schrijven een schadevergoeding te eisen bij het overtredende bedrijf. Nadat dit schrijven door de overtreder was ontvangen en toegelicht, werd de schadevergoeding vlot overgemaakt.

10,0

Joost

Score

Marianne gaat naast je staan om samen te kijken naar de opties waardoor je zelf grip houdt op het proces. Bij elke stap kan ze goed uitleggen wat de mogelijke consequenties zijn, waardoor je - ook als je weinig ervaring hebt - geen stomme fouten maakt. Van het begin tot het einde word je scherp gehouden. Ik kan Marianne van harte aanraden.

10,0

Kelly Eekhof

Score

Marianne heeft voor mij een contract opgesteld om een samenwerking te beëindigen. Met enorm geduld en interesse in onze wensen en behoeften heeft ze dit contact opgesteld. Super makkelijk bereikbaar via telefoon, mail en app. Dit gaf het geheel een persoonlijk tintje en daar hou ik van. To the point, nuchter en met humor in de communicatie. TOPPER!

10,0

Marije Stoffers-Dekker

Score

We zijn in een complexe materie subliem ondersteund door Marianne. We voelden ons direct veilig bij Marianne omdat ze een brok aan ervaring en kennis in huis heeft, met daarnaast een vlijmscherpe intuïtie.

9,0

Willem Ezerman

Score

In een zaak waarin ik een betaling die ik retour zou krijgen toch niet kreeg, was een brief van Scherp Legal voldoende om de andere partij tot terugbetaling over te laten gaan.

10,0

Thirza

Score

Eerlijke prijs waarbij meerwerk niet gelijk in de factuur gezet werd, maar goed overleg.

10,0

Erna

Score

Scherp en analytisch sterk, meedenken in welke weg te bewandelen met een fijne persoonlijke toets.

10,0

P

Score

Er deed zich opeens een probleem voor waarbij juridische hulp noodzakelijk was. Scherp Legal heeft dit snel en accuraat opgepakt. De procedure loopt nog maar ik ben vol vertrouwen dat het goed komt.

1 2