Russchen Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jelle

Score

Door de heldere communicatie en no-nonsense aanpak zijn we zeer soepel door het merkregistratie proces geleid.

10,0

Tim Schoegje

Score

Van Maarten kan je altijd op aan!

10,0

bram

Score

Erg fijn in de omgang.

10,0

Marcel

Score

super efficiënt en met gevoel!

10,0

Tjaart

Score

We hadden te maken met een complexe bedrijfsverandering die bij alle partijen gevoelig lag. Het advies van Maarten was spot-on! Goed gevoel voor politieke verhoudingen, goed inhoudelijk advies en uiteindelijk een oplossing waar alle partijen zich goed in konden vinden. Top job!

10,0

Vincent van Brakel

Score

Maarten heeft met zijn expertise de ingewikkelde afronding van een zakelijke huurkoopovereenkomst tot een keurige afwikkeling gebracht. Prettige no-nonsens contact en goede afhandeling.

10,0

Pieter Veuger

Score

Maarten Russchen is zeer toegankelijk en goed bereikbaar. Hij is gespecialiseerd in IE-kwesties en is op de hoogte van de laatste jurisprudentie. Zijn communicatie is helder en to-the-point. Zijn analyses van de probleemstelling zijn helder en adequaat.

10,0

Nicole

Score

Maarten staat altijd klaar, met advies en raad en daad. Is pragmatisch efficiënt en ter zake kundig. En ook niet onbelangrijk is dat deze sympathieke zingende advocaat echt voor jouw belang gaat. Ook als dat betekent even niets doen!

10,0

Floortje

Score

Meneer Russchen heeft mij zeer goed geholpen. Hij communiceert op een zeer prettige en rustige manier en hij zorgt voor helderheid/duidelijkheid zodat je precies weet welke stappen er worden doorlopen en waar je aan toe bent. Het was een prettige samenwerking.

10,0

Monique

Score

Maarten Russchen is in alle opzichten een uitstekende advocaat. Op een bijzonder prettige manier weet hij zijn expertise en brede ervaring te combineren met oprechte interesse en betrokkenheid bij zijn cliënt. In de advocatuur is dat lang niet altijd meer zo vanzelfsprekend als dat het lijkt. Het was een genoegen om door hem te worden bijgestaan.

1 2 3 4 5