Roelofs & Drubbel advocaten (mr. A.S. Bissumbhar)

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jane

Score

Mevrouw Bissumbhar heeft mij goed begeleid in het proces, ze nam de tijd om alles goed uit te leggen zodat het ook helder en duidelijk was.

10,0

Iris

Score

Fijne rustige betrokken advocaat.

10,0

Ashwan

Score

Ja perfect goede communicatie en ik voelde echt op m’n gemak

10,0

D

Score

Mw Bissumbhar, was begripvol en luisterde goed. Daardoor heb ik passend en deskundig advies gekregen.

9,0

Debbie Demas

Score

Mr. A.S Bissumbhar heeft mij zeer goed bijgestaan. Eindelijk iemand die mij geloofde en na mijn verhaal wilde luisteren. Ondanks dat me zaak gesloten is kan ik haar nog steeds om advies vragen. In een omschrijving top advocate!

10,0

Lana

Score

De aandacht en uitleg die onze advocate gaf was echt hartstikke goed geen enkele vraag was teveel.

10,0

Grace

Score

Echt goed ervaring gewoon goed prestatie, goed aangeboden horen .

10,0

CM

Score

Mijn ervaring als u cliënte en u als mijn advocaat is zeer prettig om mee te werken en communiceren als advocaat is fijn ik ben zeer te vreden als u als mijn advocaat het werken aan behandelende zaken doet goed prettig ervaring staat mij altijd bij steun haar of zijn cliënten is altijd eerlijk en oprecht ik ben trots dat ik u als cliënt mag zijn en dat u mij goed steunt stimuleert en altijd klaar staat voor zijn cliënten ik heb hier bij zeer prettige ervaring met deze Topper als Advocaat ik bedank u zeer voor het hardwerken aan behandelende prive zaken .

10,0

Gosé

Score

Dan heb je ineens een rechtzaak aan je broek. Nog nooit eerder met justitie in aanraking geweest. Dan is het super fijn als je bijgestaan wordt door een advocaat met verstand van zaken. Ik ben perfect door mevrouw Bissumbhar geholpen.

10,0

Carlinda

Score

Mw Bissumbar heeft mij goed ondersteunt tijdens deze proces. Wist de juiste woorden en ving mij op waar ik wilde opgeven. Door mw Bissumbar ging alles ook nog eens in sneltrein tempo. Deze dame is een toppertje en ben haar zeer dankbaar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13