Roelofs & Drubbel advocaten (mr. A.S. Bissumbhar)

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Anu

Score

Ik heb uitstekende adviezen gekregen die doelgericht waren. Ik wist niet wat mij te wachten stond en gedurende het periode ben ik heel wat wijzer geworden met de ervaring en kennis van de advocaat. Het was fijn dat de advocaat zeer betrokken was en de feiten tegen mijn neus aandrukte. Ik werd goed wakker geschud door de juiste persoon.

10,0

Zuleikha

Score

Voor mij en mijn kinderen heeft zij gestreden. Een groot hart en steun op onverwachte momenten

10,0

Henk

Score

Heel eerlijk en open.Weet waar over ze praat. geen geen beloftes die ze niet waar kan maken Zeer fijne samenwerking.

10,0

Yamina

Score

Zeer kundig en heel betrokken ook is de zaak gesloten blijft ze betrokken. De klant is zeker geen nummer. Ik zou iedereen deze advocaat aanbevelen.

10,0

Jasmin

Score

Ik had help nodig en mevrow bussumbhar heeft help gebonden

8,0

Erik Stam

Score

Het was prettig om advies en tips te ontvangen. Afspraken werden keurig nagekomen. Ik werd ook altijd terug gebelt. Al met al een zeer prettige ervaring .

9,0

JA Jacott

Score

Mijn rijbewijs was ik in principe 2 maanden kwijt, maar door het snel handelen van Mr. Bisumbhar kreeg ik mijn rijbewijs binnen 10 dagen terug. Complimenten…!!!

10,0

Ahmed

Score

Ze hebben me uitstekend geholpen! En ze waren ook goed bereikbaar altijd. Zeker voor herhaling vatbaar, als ik een advocaat nodig heb

10,0

S.

Score

Mevrouw Bissumbhar heeft mij goed bijgestaan. Dit was mijn eerste aanraking met justitie en ze heeft mij stap voor stap hierin begeleid. Voelde me meteen op me gemak bij haar en dat is ook belangrijk.

10,0

Martijjn

Score

Mijn ervaring met Mr. A.S. Bissumbhar is 100% positief. Ze heeft me bijgestaan in een familie-rechtelijke procedure. Hierin heeft ze grondig en doortastend opgetreden. Ze heeft de nodige ervaring op dit gebied, ze is heel duidelijk naar de klant wat deze wel en niet kan verwachten, hoe het traject verloopt en geeft een reeele inschatting van de mogelijke uitkomst van de procedure. Ze communiceerde en itereerde frequent met mij, o.a. over aan te leveren stukken, opdat we beiden op één lijn bleven. Voor de zitting kon ze goed inschatten wat mijn houding en inbreng moest zijn, daarbij rekening houdend met zowel mijn eigen wensen als het belang van de zaak.

1 2 3 4 5 6 7 8 9