Rodrigues Advocatuur

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

8,0

Richardo

Score

Geholpen worden, wanneer het hard nodig is, kan soms een zware en lange strijd zijn. Een periode van frustratie, boosheid en verdriet om zaken die niet nodig zijn. Het is moeilijk om een ander uit te leggen, hoe het voelt om in een situatie terecht te komen, buiten je schuld om. Een situatie, waarvan je niet weet hoe je bepaalde instanties duidelijk kan maken of te overtuigen wat er aan de hand is, want zij hebben het recht altijd aan hun zij. Als man kan het soms of meestal minder fijn uitkomen. Je trekt altijd aan het kortste eind. Dankzij de ondersteuning van mevrouw Mr. P. Rodrigues de Carvalho heb ik het vertrouwen terug kunnen winnen. De communicatie verliep naar behoren en het begrip van mens tot mens was duidelijk aan te sporen. Daarvoor mijn dank aan Rodrigues Advocatuur, voor wat zij voor mij hebben betekend. Heel veel succes met het goede werk.... Be blessed!!

9,0

AKWASI

Score

YOUR DEDICATION, UNDERSTANDING AND TIME MEAN A LOT TO ME.

9,0

Monique

Score

Zoals ik eerder schreef, heb ik alleen maar goede ervaringen.. Maakt meteen werk van de zaak. En als je iets niet meteen snapt zoals in mijn geval wordt het opnieuw uitgelegd. Top !

10,0

gigi

Score

Ik ben zeer tevreden over hoe mijn zaak is behandeld bij advocaat Rodrigues. Mocht ik ooit nog een advocaat nodig hebben, zal ik ook zeker weten weer contact opnemen met haar. Ik had geen vertrouwen meer in het krijgen van gerechtigheid vanwege een advocaat waar ik vrij weinig aan had, ik had namelijk een auto-ongeluk gehad en de tegenpartij deed er alles aan om de schuld op mij te schuiven. Van mijn advocaat toen der tijd kreeg ik vrij weinig te horen en de zaak duurde mij wat te lang. Na wat rond vragen kwam ik terecht bij advocaat Rodrigues en vanaf dag 1 is alles heel positief verlopen. De communicatie was helder, vlot en ik ben regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Daarnaast was de advocaat ook goed bereikbaar. Advocaat Rodrigues heeft mijn schade snel en volledig kunnen verhalen, nogmaals bedankt voor alle inzet!

10,0

Anilda

Score

Mijn ervaring was geweldig en heeft een snellere resultaat gekregen. Ben zeer tevreden over de samenwerking. Het voelde al heel vertrouwd na het eerste gesprek. In het afgelopen periode ben ik op een zeer prettige en betrokken wijze bijgestaan door mw. Rodrigues. Procedures zijn steeds duidelijk uitgelegd en het contact heb ik als zeer prettig ervaren. Tevens is het ook fijn nu een hoofdstuk te kunnen afsluiten

10,0

Boyd Grund

Score

Ik ben erg te spreken over de samenwerking met Rodrigues Advocatuur. Erg warm en persoonlijk en zeer bekwaam. Al mijn vertrouwen is ingelost met het goede advies, ondersteuning en afhandeling van mijn zaak.

10,0

Jennifer

Score

Na een ongeluk is mijn oom goed geholpen. Wij zijn goed geholpen door de gegeven adviezen en deskundigheid. Wat wij erg fijn vinden, is dat mevrouw Rodrigues mensgericht is. Fijne advocaat, die je serieus neemt. Bedankt mevrouw Rodrigues!

8,0

Elisabeth Rodrigues Monteiro

Score

Ik ben goed geholpen door Rodrigues Advocatuur. Echter vond ik de bereikbaarheid en de communicatie soms matig. Daar ik mijn advocaat telefonisch wilde spreken, moest ik daar een afspraak voor maken. Dat kon soms een week duren. Daar in tegen ging het via de mail makkelijker. Toen ik aangaf dat ik de communicatie niet goed vond heeft ze er alles aan gedaan om de communicatie op orde te krijgen. Ze is heel erg duidelijk in wat ze doet en ik heb mijn zaak positief afgesloten.

10,0

Osvaldo

Score

Een advocaat schakel je vaak in als je een probleem heb, wil voorkomen of simpelweg om voor je belangen op te komen. Sommige zaken zijn emotioneel beladen, en hoe belangrijk is het dan om een advocaat te hebben die naast deskundigheid, ook echt meeleeft en heel goed kan aanvoelen welke stappen het beste genomen kunnen worden. Rodrigues Advocatuur is zeer bevlogen, zet zichzelf sterk in voor je zaak maar op een heel menselijke manier (waar veel advocaten nog wat van kunnen leren). Rodrigues Advocatuur liet mij op momenten dat ik niet helder kon nadenken, zien dat ze alles onder controle had en ging dingen ook echt regelen. Kon vaak na een gesprek dingen loslaten omdat ik wist dat ze in control was. Chapeau.

9,0

Ej arrias delgado

Score

Mijn ervaring met adcocaat rodrigues was ik zeer tevreden ,merkte ook al heel snel hoe ze mijn zaak behandelde dat ze veel ervaring heeft en precies weet waar ze mee bezig is . Ik heb toen ook gelijk voor me zelf besloten dat ik haar inschakel zodra het nodig is . Ik raad iedereen aan om haar als advocaat te hebben want bij haar merk ik echt dat ze voor je vecht en wat belangrijkste is dat het zeker geen opgever is . En pakt het heel profesioneel aan . Ze heeft zelf twee zaken van mij behandeld en de enige wat ik kan is dat ik zeer en zeer tevreden ben met haar ,ik laat haar niet meer los

1 2