Rijkhoff De Heer Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Fhaushia

Score

Helemaal vol emotie ernaar toe. Advocate Rosalien, geweldige en prachtige vrouw. Je voelt je echt mens. Recht door zee en duidelijk! Erg behulpzaam en snel bereikbaar. Kon het goed loslaten. Erg fijn. Aanrader!!

10,0

Danka

Score

Positief.

8,0

Evans Henne

Score

Goed

7,0

Hamza karouni

Score

De heer heeft me goed geholpen. Hij heeft goede informatie aan mij verstrekt en goed contact met mij gehouden. Ik heb alleen mijn vergoeding voor de tijd dat ik onterecht vast heb gezeten tot op heden niet ontvangen.

10,0

Elten

Score

Ik had een zaak en kreeg Tom de heer aangewezen. Tom heeft mij erg goed geïnformeerd, op de hoogte gehouden en gekalmeerd. Omdat dit de eerste keer in aanmerking was met de politie had ik deze extra begeleiding nodig.

10,0

Elisa

Score

Prettige communicatie en staat altijd paraat. Advocaat de Heer geeft duidelijke informatie en het juiste advies over het proces en persoonlijke ondersteuning tijdens het proces. De Heer Advocaat strijdt voor het beste resultaat en is duidelijk in wat hij voor je kan betekenen. Ik beveel advocaat De Heer zeker aan als je op zoek bent naar een advocaat die 24/7 klaar staat en de moeite doet om te luisteren, te begrijpen en juist te handelen.

10,0

S.A

Score

Succesvolle

10,0

Naom

Score

Fijne samenwerking, communicatie verliep goed

10,0

Dixon

Score

een persoon die toegewijd is aan zijn werk, gepassioneerd over wat hij doet uitstekend persoon

9,0

Ems

Score

Goede advo

1 2 3 4 5 6 7 8 9