Rijbewijs Ingevorderd

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Elisa

Score

Het verhaal was goed en professioneel voorbereid, en de juiste argumenten zijn verzameld voor de zitting. Ronald Kool had ook relevante tips gegeven. Wat ook opviel is de snelheid waarmee er wordt gewerkt. Ik had mijn rijbewijs direct terug gekregen en kon gelukkig de werkzaamheden hervatten. Top club!

10,0

Mohamed Kacha

Score

rijbewijs ingevorderd na alcohol en eenzijdig ongeluk als gevolg, via advocaat een klaagschrift ingediend en binnen 2 weken was de zitting. met goede begeleiding en bijstand van deze advocaat mijn rijbewijs terug gekregen, klaagschrift gegront. ik raad iedereen dit aan mochten zij in deze situatie terecht komen.

10,0

Wil

Score

Na een intake gesprek ging men direct voor mij aan het werk om een klaagschrift op te stellen. In mijn geval heeft dit ertoe geleid dat ik snel mijn rijbewijs terug heb gekregen.

10,0

Anoniem

Score

Een uitstekende dienstverlening die daad bij het woord voegt. Ze geven duidelijkheid en ontzorgen je met het gewenste resultaat.

10,0

Edwin

Score

Ellen Tjebbes & team bedankt!! Rijbewijs ingenomen aangezien ik de toegestane snelheid met meer dan 50 km/u had overschreden op de rijksweg........ Volgende ochtend contact opgenomen, case doorgesproken en alles in gang gezet. Zeer correct en adequaat, duidelijke uitleg. 1 week op de blaren gezeten en vandaag het " roze papiertje" weer in handen.

10,0

Alex

Score

Rijbewijs ingevorderd wegens te hard rijden op 12 februari 160 waar je 100 mocht, ook al eerder(6 maanden)40 te hard gereden, In beide gevallen was het stil op de weg, maar geen excuses, te hard is te hard. Dus rijbewijs ingenomen voor 4 maanden. Uiteindelijk na 6 weken het rijbewijs weer terug dankzij KOOL advocaten. En eerlijk gezegd, zag ik het niet meer zitten. Dankzij KOOL advocaten na 6 weken een einde aan deze NACHTMERRIE!! Ik heb mijn les geleerd!!

10,0

A. de Boer

Score

N.a.v. dat mijn rijbewijs was ingevorderd nam ik contact op met advocatenkantoor Kool. Ik ben enorm goed geholpen door hun en had uiteindelijk zelfs met 1 week mijn rijbewijs weer in mijn handen. Fantastisch..!!

9,0

Rick

Score

Super snelle service en handelen.

10,0

Roel

Score

Vriendelijk, behulpzaam, snel een reactie op vragen!

10,0

Torsten

Score

Ik ben goed en professioneel geholpen en zeer klantvriendelijk

1 2 3 4 5 6 7