Richard Korver advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Jacques

Score

Richard Korver is de man die anders denkt en die met je denkt. Zo heb ik hem ervaren. Samen met zijn team en mijn andere advocaat van een ander kantoor heeft hij de zaak in hoger beroep laten kantelen in mijn voordeel! Echt heel blij mee.

10,0

Karima

Score

Vanaf het begin tot het eind serieus genomen en goed op de hoogte gehouden. Kwestie is ook snel opgelost. Het intakegesprek met Dhr. Korver was verhelderend en gaf hoop, met goede uitleg waarom hij iets kon met mijn kwestie. Daarvoor had ik al meerdere advocaten gesproken, die mijn kwestie wel interessant vonden maar niet duidelijk konden aangeven wat ze zouden kunnen proberen. Het was daarom een ware opluchting om met Richard Korver zaken te doen.

10,0

Saadia

Score

Dikke tien! Richard Korver, Mireille Lousberg en hun ondersteuners waren fantastisch voor me. Ze namen de zorgen uit handen, hadden een persoonlijke (maar ook no- nonsense) aanpak, betrouwbaar, altijd op de hoogte en namen mijn zaak serieus. Ook wanneer ik het effe niet meer zag zitten (en dat was vaak) stonden ze voor mij klaar en altijd met veel humor! Dat maakte het een stuk lichter. Want drie jaar lang vechten tegen een machtig apparaat is een hel maar met Korver aan je zijde die zeer deskundig en daadkrachtig is (totaal niet bang) voelde ik mij niet alleen. Alle afspraken zijn nagekomen ik had het niet beter kunnen wensen, nogmaals dank voor alle inzet met fantastische resultaat. Kortom professioneel en met het hart op de juiste plek. Ik gun iedereen een advocatenkantoor als Korver!!! Saadia Ait Taleb

10,0

cindy snelderwaard

Score

Wij zijn super goed bijgestaan door Mr Lousberg als nabestaande in het ongeval na het overlijden van mijn man en vader in het ongeluk bij connexxion.

10,0

Arjan en Natalia

Score

In 2015 werd onze dochter vermoord. Inmiddels zijn we 5 1/2 jaar verder en heeft de Hoge Raad uitspraak gedaan in het cassatieverzoek. De uitspraak van het Gerechtshof blijft in stand. Vanaf het eerste moment heeft de heer Korver ons met zijn team bijgestaan. Voor ons was deze begeleiding een noodzakelijke ondersteuning in een ellendige tijd. Maar die begeleiding bracht zo veel extra’s: De juridische kennis, vakkundigheid en ervaring waren van topniveau. Het lijkt zo normaal al die nauwgezette, heldere communicatie met alle betrokkenen en dan het invoelen van de emoties, terwijl de zakelijke kant leidend blijft. Voor ons blijft dat bijzonder. Terugkijkend waren er ook steeds momenten voor onze inbreng en gelegenheid om mee te denken. De gerechtigheid die wij vanaf ons eerste contact zochten, hebben wij uiteindelijk door hun hulp gevonden. Groot is onze dank daarvoor.

10,0

Joost

Score

Voordat de zaak begon had ik geen ervaring met advocaten of rechtszaken. Ik verloor met een andere advocate eerst de rechtszaak en een kort geding, waarna ik op advies van mijn familie voor het hoger beroep Mr. Korver heb benaderd. Mr. Korver, Mw. Hoogenboom, Mw. Lousberg en team hebben me bijgestaan op de zittingen, in het hoger beroep en in de communicatie met advocate van de wederpartij in navolging op de rechtszaak. Ze zijn uiterst professioneel, correct, vriendelijk en benaderbaar. Hun voorbereiding is subliem. De teksten worden op tijd aangeleverd en er is gelegenheid tot meedenken en het geven van commentaar. Ze behouden de rust en de correctheid en ze zijn switched-on in hun communicatie, zowel op schrift als op zitting. Ik ben Richard en Nicole eke dag ontzettend dankbaar voor wat ze hebben gedaan en voor het resultaat dat ze hebben behaald. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat ook zonder dit resultaat ik het gevoel heb dat ik er samen met hen er echt alles aan hebt gedaan om gerechtigdheid te krijgen.

10,0

P. Blankwaard

Score

In verband met een arbeidsconflict had ik behoefte aan juridische hulp. De situatie lag complex en een strategie met zo min mogelijk schade, zowel op de werkvloer / binnen de organisatie als financieel, was essentieel. Je kunt niet tussentijds wat richtingen uitproberen (de strategie moet in 1x goed zijn) dus ervaring en juiste expertise zijn belangrijk. De geadviseerde strategie, tot in de kleine details, heeft tot het gewenste resultaat geleid: geen/nauwelijks schade aan de organisatie en geen financiële schade. Alhoewel de periode waarin deze zaak speelde bij mijzelf tot veel stress en zorgen heeft geleid heb ik vertrouwd op mijn advocaat en wederom terecht. Dankzij deze afloop kan ik weer met frisse moed verder met zaken die me energie geven.

10,0

Temel en Monique

Score

De heer Korver en Mevrouw Hoogenboom zijn erg aardig en nemen alle tijd voor je. Je voelt je snel op je gemak bij hen. De heer Korver heeft ons ontzettend goed en professioneel bijgestaan. Snelle reactie’s op de mails en antwoord op elke vraag met veel geduld. Wij zijn erg tevreden.

10,0

Pim

Score

Helder advies en goede communicatie. Altijd bereid om je te woord te staan. Fijne en warme persoonlijkheid.

10,0

Sylvia

Score

Richard Korver heeft al een grote naam opgebouwd en kweekt daarmee, zeker voor "gewone" mensen, een bepaald ontzag met een gevoel van: daar moet ik tegenop kijken want ik ben maar een niemendalletje vergeleken bij hem. Niets is minder waar! Advocaat blijvend is er zeker een respect afdwingende houding, maar een klein grapje tussendoor............kan altijd. In elk geval hoef je nooit te schromen iets te vragen of om meer duidelijkheid te verzoeken, altijd is daar de wil tot begrip en samenwerken, om datgene te bereiken wat de doelstelling is. Dank je wel daarvoor.

1 2 3