REX Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Stefanie

Score

Na een moeilijke periode waarin ik letselschade opgelopen heb wist Rex Advocaten, met name Mr. Tim Bueters, mij uitstekend en heel persoonlijk te begeleiden. Hierbij stonden mijn gezin en ik als mens (en wat ik mee gemaakt heb) op nummer één en tegelijkertijd werd er volop zorg gedragen dat de zakelijke kant (mijn opgelopen letselschade) zo goed als mogelijk juridisch verwerkt wordt. En met een goed eindresultaat als gevolg. Mijn gezin en ik kunnen nu weer verder met ons leven. Hiervoor onze oprechte dank!

8,0

A.L.j. Pol

Score

Ondanks het onrecht wat is blijven bestaan, is het door zijn advies een eind gekomen aan een lang en oneerlijk proces Het is niet eerlijk, maar beter voor mij gezondheid Dank Tim

8,0

Valeria

Score

Heer Pernot was erg betrokken, professioneel en begripvol. Ik had een goed resultaat dankzij zijn bijstand.

10,0

Mariëlle

Score

Ik heb de heer Pernot van REX advocaten ervaren als een prettig, rustig persoon om mee samen te werken. Hij was altijd goed bereikbaar, kon me goed adviseren, was erg betrokken en heeft er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk te ondersteunen. Het belangrijkste vond ik dat hij goed kan luisteren en niet alleen erg kundig is maar ook beschikt over inlevingsvermogen. Dat gaf me in een hele moeilijke en zware periode veel houvast.

10,0

Michel

Score

Na volle tevredenheid geholpen en met een positief resultaat!

10,0

Jorik

Score

Uitermate professionele aanpak, snelle reactie, duidelijk en effectief.

10,0

L.

Score

Zeer prettige samenwerking, de contacten waren erg positief. Het gehele traject is naar tevredenheid verlopen en goed afgerond.

10,0

Huub

Score

Door de ervaring met Rex Advocaten is onze mening over de advocatuur in Nederland voor de volle 100% veranderd in de meest positieve zin. Het was niet alleen een zeer proffesionele maar ook, ondanks de situatie, een prettige ervaring.

10,0

Aida

Score

Linda heeft ons veel mee geholpen dankjewel

8,0

Peter van Egdom

Score

In de moeilijke periode na een ernstig ongeval cliënt van dienst geweest bij het opstarten en afronden van een complexe letselschade zaak. Wereld staat op zijn kop na zo'n ongeval en daarom is het niet eenvoudig alle opties te overzien en de juiste keuze te maken. Een ervaren letselschade advocaat is dan onmisbaar. Bas Pernot heeft mij uitstekend bijgestaan de afgelopen 3 jaar. Na het afronden van de zaak kan ik mijn leven proberen weer op te pakken.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17