REIN Advocaten

Zijn de gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier

Reviews

10,0

Marijke Boersma

Score

Al in een vroeg stadium het ik Rima advies gevraagd over mijn situatie op het werk. Zij heeft mij steeds ondersteund in mij te ondernemen acties. Uiteindelijk is alles zeer positief afgesloten. Dank je wel Rima. Met vriendelijke groet, Marijke Boersma

10,0

Teun Hofman

Score

Het contact met REIN advocaten / Rima Jengibarjan was professioneel en goed, ze heeft me gelukkig vlot kunnen helpen met het advies en de ondersteuning die ik nodig was.

10,0

Nick

Score

Mirjam is een prettige gesprekspartner en kan goed met mij en de situatie levelen, ik ervaar het contact als plezierig en met korte lijntjes.

10,0

nawid

Score

Ik had een vraag over buitengerechtelijke ontbinding van de huurovereenkomst en mevrouw L. Petenga, heeft mij zeer goed geadviseerd over welke stappen ik moet bewandelen. Mevrouw Pentenga krijgt van mij vijf sterren, omdat ze ten aanzien van andere advocaten de moeite nam en mij vrijblijvend van juridisch advies heeft voorzien en dat waardeer ik enorm. Mocht ik een huur advocaat nodig hebben op het terrein van huurrecht dan zal ik mevrouw Pentenga zekers inschakelen of aanraden.

10,0

Lia

Score

In korte tijd een telefoontje als antwoord op mijn vraag. Helder en eerlijk. En advies om te informeren bij de rechtsbijstand. Djw laura

10,0

Pieter

Score

Rima heeft mij uitstekend begeleid in een vervelend dossier. Doordat ze 100% aan mijn kant stond, en deskundig en zeer vasthoudend is geweest gedurende de hele looptijd van het dossier is er uiteindelijk een resultaat uit voortgekomen dat boven verwachting goed uitviel in mijn voordeel. Ik kan Rima aan iedereen aanbevelen!

10,0

Arvid Nyberg

Score

Nadat ik mijn vraag had ingezonden werd er al heel snel contact gezocht met mij, kan niet anders zeggen dan dat ik super goed geholpen ben.

10,0

Nynke

Score

We hadden een vraag over een koopovereenkomst en de zelfbewoningverplichting van de gemeente. Laura Pentenga heeft ons uitstekend geholpen en alle documenten kritisch bekeken en literatuur en jurisprudentie erop nageslagen. Ze gaf ons gedegen advies waar we mee verder konden. Haar kennis was uitstekend en ze toonde veel betrokkenheid. Ze was goed bereikbaar en reageerde super snel. We zouden haar snel weer benaderen indien we weer juridisch advies nodig zouden hebben.

10,0

Wouter

Score

Laura was snel, kundig en proffesioneel ten tijde dat er dringend zaken besloten moesten worden in mijn nieuwe VVE en ik radeloos bij haar aanklopte. Zonder blikken of blozen na het horen van mijn problematiek maakte ze graag tijd vrij en hebben we samen de zaken doorgenomen, afgekaart en communicatie richting de VVE opgesteld. Het is erg prettig om met iemand zaken te doen die zowel kordaat, vriendelijk als effectief is - en Laura is dat! Voor nieuwe zaken aangaande de VVE en mijn pand (of als deze trend zich doorzet, panden ;)) zou ze de eerste zijn die ik bel.

9,0

Bart

Score

Had even een vraag t.a.v. het opkoopverbod. Kreeg gelijk een vlotte analyse. Heeft mij erg geholpen!

1 2 3 4 5 6 7 8 9